Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem - ćwiczenia na klatkę

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie problem polega na tym że prawa strona klatki inaczej się "rozwija". Jakoś nigdy nie byłem super przypakowany, a ostatnio jakieś 2-3 miesiące temu zacząłem ćwiczyć ale tak domowo - drążek, pompki, przysiady itp. I teraz zauważyłem że prawa strona klatki gorzej się "formułuje". Zamiast ładnie, tak jak lewa rozwijać się w bok czyli robiąc coś w stylu półkola to prawej stronie jakoś nie idzie. I teraz pytanie są jakieś ćwiczenia które bardziej by obciążyły tylko prawą stronę klatki aby "nadgoniła"? Możliwe że jest to jakaś wada genetyczna ale chciałbym spróbować nadgonić tą prawą stronę. Teraz to trochę wygląda tak -

c74fa4346ea98.png

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

przyczepy są uwarunkowane genetycznie wiele nie zrobisz tym bardziej bez sprzętu i dobrej bomby ;) Pobaw się rozstawem prawej ręki (o ile dobrze zrozumiałem, że prawy "nie idzie") przykładowo lewa w ułożeniu standardowym, prawa np. wąsko, potem szeroko.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...