Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowy serwer TS3 do wgrania pod serwer publiczny

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis rzeczy: Może trochę temat jest niezrozumiały dlatego wyjaśnie go tutaj. Mam do sprzedania gotowy serwer teamspeak3 - nie który stoi na maszynie tylko projekt ze zrobionymi kanałami, rangami, znaczkami, permisjami, zabezpieczeniami wraz gratis dorzucam m-bot'a (tak wiem nawet dzieci afrykańskie już go mają) lecz mam go na komputerze i stwierdzę, że czas się go pozbyć a to, że wystawiam ofertę i mogę komuś pójść na ręke ze startem nowego serwera to mu dorzucę za darmo. Serwer wykonany na poziomie profesjonalnym, wszystkie rangi, permisje są bez najmniejszego błędu, estetyczny, przyjazny dla oka design serwera :)

Kilka informacji:

- Kanały typu "spacer" zabezpieczone przed skakaniem administracji po nich oraz innych użytkowników

- Rangi administracje dopracowane, żadnej innowacji nie wprowadzę bo co więcej można zrobić oprócz dobrego ustawienia uprawnień

- Rangi user np. śmieszek, alkoholik, cs:go nie posiadają uprawnień. Czemu? Ranga zweryfikowany/a tylko je posiada. Według mnie jest to bezpieczniejsze rozwiązanie, ponieważ wystarczy komuś zabrać jedną rangę a nie 10 żeby pozbawić go kompletnych uprawnień

- Dozwolone tworzenie kanałów dla osób niezarejestrowanych (oczywiście tymczasowych)

- Posiadam gotowe nowości które raczej nie są wprowadzone na innych serwerach.  Hmm.. czy to można nazwać nowością raczej nie, lecz zachowuje to porządek wśród administratorów oraz ułatwia przyznawanie awansów ew. degradacji

przykład (1: https://scr.hu/5q8O19 2: https://scr.hu/v4L9NX) - może i w tych czasach zastąpiły takie rzeczy boty, jeżeli tak przepraszam za swoje zacofanie lecz w nie siedzę oraz nie korzystam z serwerów ts od roku.

- Strefa kanałów premium 

- Strefa Obsługi Klienta

- Kanały Publiczne

- Strefa Eventowa

- Strefa VIP

- Strefa Prywatna

- zabezpieczona funkcja whisper

- nadawanie rangi CEO (najwyższa widoczna dla użytkownika) możliwe tylko przez query

- zabezpieczenie whispera

- zabezpieczenie keys'ów (dlaczego? Błąd który nie został załatany do tej pory, mogę wejść na każdy serwer ts i nadać sobie uprawnienia querego przez tą rzecz - polecam zabezpieczyć kto czyta)

- jakieś dodatkowe rzeczy to mogę skonfigurować iptablesa, firewalla, maszynę, zainstalować serwer, wgrać co trzeba. M-BOTA SIĘ NIE TYKAM! PONIEWAŻ NIE MAM JUŻ DO NIEGO GŁOWY :)

- teamspeak miły dla oka - nie jest przesadzony super ekstra wyjaniepawlonymi w kosmos znaczkami i innymi pierdołami. Użytkownicy wchodząc na serwer oczekują stabilności, przejrzystości, małego pingu oraz spokoju a nie dżampry jak po lsd gdy tylko wejdą - przepraszam, że mam takie podejście ale serwery prowadzone moim sposobem były top 5 w Polsce i z bardzo dobra opinią dlatego wiem co ludzie oczekują od serwera

- dorzucam autorskie znaczki - tak, tak to też wiem "autorskie".. Na teamspeaku nie ma autorskich znaczków, tak jak w biznesie konkurencja buduje się na tobie a ty na niej więc znaczki które mój grafik robił ze mną osobiście przez skype'a na udostępnionym ekranie przez ponad 3 dni po 4 dniach juz były na internecie  - no cóż żyjemy w Polsce, cebulastwo :)

- dorzucam również opisy kanałowe dla leniwych wykonane świetnie, bez błędów, estetycznie

W razie jeżeli wygląd serwera (designu) by się nie podobał to można zawsze coś zmienić. Nie postawisz dobrego serwera bez wkładu własnego. Wszystko teoretycznie jest gotowe i dopięte na ostatni guzik, lecz jeżeli by coś ci się nie spodobało to zmień to - co za problem :)

Oczekuję formy płatności przelewem bankowym/paypalem - za gotowy projekt oczekuję tylko 30 złotych. Myślę, że to są groszę co do mojej włożonej pracy. 

Forma kontaktu: GG: 35870770 mail: [email protected]

Pozdrawiam :)!

,,Vape is good, vape is my life"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...