Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-Global.pl | Stabilny | Miła Atmosfera

MrMiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem miło, śmiesznie pogadać ale nie da się.

Serwerek nie ma regulaminu, a połowa kanałów gdzie powinien być opis nic nie ma.
Co do DJ to słyszałem tylko DJ bot poczekalnia.

Skuteczna ochrona anty-ddos - nie testowałem.
Posiadamy bardzo niskie pingi - nie sprawdziłem.
Mamy stabilne boty 24/7 - no tak średnio bym powiedział.

<22:31:56> "♫ TS-GLOBAL.PL - DISCO POLO" dropped (connection lost)
<22:31:57> "♫ TS-GLOBAL.PL - COAL" dropped (connection lost)
<22:31:58> "♫ TS-GLOBAL.PL - VAJP" dropped (connection lost)
<22:31:58> "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" dropped (connection lost)
<22:32:03> "♫ TS-GLOBAL.PL - COAL" connected to channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖"
<22:32:08> "♫ TS-GLOBAL.PL - VAJP" connected to channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖"
<22:32:10> "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" connected to channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖"
<22:32:13> "♫ TS-GLOBAL.PL - POCZEKALNIA" dropped (connection lost)

Ale spokojnie, poczekaj już ci je przenoszę.

<22:32:50> "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" was moved from channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖" to "╔●  ♫ Kanał IMPREZA" by "[xFatal] xFatal" 
<22:32:50> Channel group "TS-GLOBAL.PL" was assigned to "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" by "Ts-Global.pl | 18/128".
<22:32:56> "♫ TS-GLOBAL.PL - COAL" was moved from channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖" to "╠●  ♫ Kanał DISCO POLO" by "[xFatal] xFatal" 

Polecam załatać dziury w rangach.

Pozdrawiam gorąco <3

fPdC8vF.jpg

Pasjonat
Opublikowano
20 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Chciałem miło, śmiesznie pogadać ale nie da się.

Serwerek nie ma regulaminu, a połowa kanałów gdzie powinien być opis nic nie ma.
Co do DJ to słyszałem tylko DJ bot poczekalnia.

Skuteczna ochrona anty-ddos - nie testowałem.
Posiadamy bardzo niskie pingi - nie sprawdziłem.
Mamy stabilne boty 24/7 - no tak średnio bym powiedział.

<22:31:56> "♫ TS-GLOBAL.PL - DISCO POLO" dropped (connection lost)
<22:31:57> "♫ TS-GLOBAL.PL - COAL" dropped (connection lost)
<22:31:58> "♫ TS-GLOBAL.PL - VAJP" dropped (connection lost)
<22:31:58> "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" dropped (connection lost)
<22:32:03> "♫ TS-GLOBAL.PL - COAL" connected to channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖"
<22:32:08> "♫ TS-GLOBAL.PL - VAJP" connected to channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖"
<22:32:10> "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" connected to channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖"
<22:32:13> "♫ TS-GLOBAL.PL - POCZEKALNIA" dropped (connection lost)

Ale spokojnie, poczekaj już ci je przenoszę.

<22:32:50> "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" was moved from channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖" to "╔●  ♫ Kanał IMPREZA" by "[xFatal] xFatal" 
<22:32:50> Channel group "TS-GLOBAL.PL" was assigned to "♫ TS-GLOBAL.PL - IMPREZA" by "Ts-Global.pl | 18/128".
<22:32:56> "♫ TS-GLOBAL.PL - COAL" was moved from channel "[cspacer]✖    Poczekalnia     ✖" to "╠●  ♫ Kanał DISCO POLO" by "[xFatal] xFatal" 

Polecam załatać dziury w rangach.

Pozdrawiam gorąco <3

Zostało Naprawione.

Opublikowano

Kolejny pseudo serwerek robiony przez amebę umysłową (czytaj: Fighter aka Misuki aka xyz aka xyz) co tu więcej mówić dno dno i jeszcze raz dno.

ps. Przestańcie w końcu zaśmiecać mpcforum i severliste tym gównem.

Halo Halo szambiarka wzywana do wycieku gówna.

Opublikowano

Licencja oryginał?

Brak opisów w "Biuro Pomocy Użytkownika". Nie mam pojęcia jak się zarejestrować i zdobyć kanał priv :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Pasjonat
Opublikowano
5 minut temu, zmechu napisał:

Licencja oryginał?

Brak opisów w "Biuro Pomocy Użytkownika". Nie mam pojęcia jak się zarejestrować i zdobyć kanał priv :-)

Tak licencja oryginalna od usługodawcy , a opisy zaczniemy robić bo nie dawno wystartował. 

Opublikowano

Co do badkillera nic do niego nie mam i nie mam zamiaru robić syfu jak panowie wyżej bo to tylko internet..

Serwer polecam, osoba badkiller jest troszku doswiadczoną osobą ale i takim zdarzają się błędy, ładnie serwerek wygląda. Polecam :)

Opublikowano

Nie polecam. Sam serwer to kopia innego , nic ciekawego w wyglądzie , rangach serwera. Serwer jak serwer niczym się nie wyróżniacie. Fighter osoba niezrównoważona psychicznie potrafi nawinąć makaron na uszy kłamstwa to jego drugie imię.

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, _Robak napisał:

Nie polecam. Sam serwer to kopia innego , nic ciekawego w wyglądzie , rangach serwera. Serwer jak serwer niczym się nie wyróżniacie. Fighter osoba niezrównoważona psychicznie potrafi nawinąć makaron na uszy kłamstwa to jego drugie imię.

Jak już coś wypisujesz o mnie to może byś przedstawił dowody? Bo to jest na temat serwera, a nie osoby. 

Opublikowano
10 godzin temu, badkiller685 napisał:

Jak już coś wypisujesz o mnie to może byś przedstawił dowody? Bo to jest na temat serwera, a nie osoby. 

Jesteś właścicielem więc jesteś częścią serwera ty ją tworzysz. Ja nie muszę nic udowadniać to ty raczej powinieneś się starać o dobrą opinie serwera. A skoro chcesz dowodów to proszę bardzo DOWODEM są osoby które piszą to samo co ja niby czemu masz taką opinie hmm może dlatego że stałeś w biedronce w kolejce , no raczej wydaje mi się że nie ;).

Opublikowano
Dnia 25.09.2017 o 23:05, badkiller685 napisał:

Zostało Naprawione.

Permisje dalej nie naprawione.

<11:18:56> "♫ TS-GLOBAL.PL - DISCO POLO" was kicked from channel "╠●  ♫ Kanał DISCO POLO" by "TeamSpeakUser" 
<11:18:56> Channel group "TS-GLOBAL.PL" was assigned to "♫ TS-GLOBAL.PL - DISCO POLO" by "Ts-Global.pl | 21/128".
<11:18:57> "♫ TS-GLOBAL.PL - 1001 HITS" was kicked from channel "╚●  ♫ Kanał 1001 HITS" by "TeamSpeakUser" 
<11:18:57> Channel group "TS-GLOBAL.PL" was assigned to "♫ TS-GLOBAL.PL - 1001 HITS" by "Ts-Global.pl | 21/128".

<11:34:18> "♫ TS-GLOBAL.PL - PROT" was kicked from the server by "TeamSpeakUser" 

Mogę nawet z serwera xD

Oho nawet ludzi mogę przenosić/kickować

<11:37:02> "Lord 2Late" was kicked from the server by "TeamSpeakUser" 
<11:36:33> "Lord 2Late" was moved from channel "5. LSQD Rekrutacja ON" to "test" by "TeamSpeakUser" 

fPdC8vF.jpg

Pasjonat
Opublikowano
Dnia 30.09.2017 o 11:19, ɴoɴαмe napisał:

Permisje dalej nie naprawione.

<11:18:56> "♫ TS-GLOBAL.PL - DISCO POLO" was kicked from channel "╠●  ♫ Kanał DISCO POLO" by "TeamSpeakUser" 
<11:18:56> Channel group "TS-GLOBAL.PL" was assigned to "♫ TS-GLOBAL.PL - DISCO POLO" by "Ts-Global.pl | 21/128".
<11:18:57> "♫ TS-GLOBAL.PL - 1001 HITS" was kicked from channel "╚●  ♫ Kanał 1001 HITS" by "TeamSpeakUser" 
<11:18:57> Channel group "TS-GLOBAL.PL" was assigned to "♫ TS-GLOBAL.PL - 1001 HITS" by "Ts-Global.pl | 21/128".

<11:34:18> "♫ TS-GLOBAL.PL - PROT" was kicked from the server by "TeamSpeakUser" 

Mogę nawet z serwera xD

Oho nawet ludzi mogę przenosić/kickować

<11:37:02> "Lord 2Late" was kicked from the server by "TeamSpeakUser" 
<11:36:33> "Lord 2Late" was moved from channel "5. LSQD Rekrutacja ON" to "test" by "TeamSpeakUser" 

Dziękuje za wyszukanie błędów, zostało to naprawione.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...