Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Railcraft 1.3.2 problem

Adam0855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam paczkę modyfikacji wichu1993 sezon 4 jest to paczka na wersję 1.3.2 jest w niej 72 mody między innymi railcraft 6.4.0.0 i mam problem otóż chciałbym zbudowany boiler do produkcji pary lecz jak by nie było go w tej modyfikacji nie działają receptury na niego oprócz firebox i bloków składających się na boiler wszystko jest nie wiem zbytnio o co chodzi czy może id koliduje z innym proszę o pomoc bo nie mogę znaleźć update na 1.3.2 bo chyba jest jeszcze 6.5.0.0 na tą wersję Mc dzięki z góry

Adam0855.png
Opublikowano

To jest wogole dziwne znalazłem railcraft 6.5.0.0  zainstalowałem wszystko się uruchamia ale nie chce się świat wczytać ani nowy świat ani nic kombinuje jak to zrobić ale nie mam neta na kompie bo dopiero się wprowadziłem i nic nie mogę wykombinować ewentualnie poszukam update na wersję 1.4.5 lub 1.4.7 tych modów 

Adam0855.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...