Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy sezon index!

royal333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się jaram w hói

http://otakomu.jp/archives/610283.html

żeby temat nie był za mały to dodam jeszcze, ze dodali juz daty tych 3 movie code geassa, ktore warto będzie obejrzec przed nowym sezonem w ramach streszczenia fabuły i zobaczenia jej w lepszej grafice. Pierwszy z nich juz w październiku będzie, ale w sumie to nie istotne bo nam i tak przyjdzie czekać kolejne 9 miesięcy czy ileś tam na wersje bluray xD

Opublikowano

Ch.j z indexem, czemu s2 OPM został przekazany J.C. Staff? Nosz k..wa, Madhouse odwaliło kawał dobrej roboty z s1, a teraz wszystko pójdzie się je..ć.

Co do Code Geass, najwidoczniej nie będą to zwykłe recapy, więc spoko, pytanie po co aż 3 filmy..?

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ej, lepiej 3 filmy niz 1. Ta seria ma lacznie bodajze 50 odcinkow, wiec zakladajac ze jeden film bedzie mial 2 godziny to lepiej 50 odcinkow strescic w 6 godzinach niz 2. Wiem na podstawie tej kinowki Fate/stay night unlimited blade works, ktora powstala przed serią. Byla dla mnie beznadziejna, za duzo sie dzialo w zbyt malej ilosci czasu i bylo duzo niedopowiedzen i jakby slaba ciaglosc przez to ze sporo musieli pominac z racji tego, ze upchneli 25 odcinkow w 2 godziny.

Co do OPM to na razie wole sie nie uprzedzac, J.C.Staff tez jest swietnym studiem. Choc troche jednak tez sie obawiam, bo OPM mialo ŚWIETNĄ animacje, o nietuzinkowym stylu momentami, bylem czasami wrecz w szoku. Glownie w zasadzie dla animacji i komedii  obejrzalem tą serie do konca i mi sie spodobala, mimo tego ze na poczatku prawie bym ją porzucil xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...