Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki powinienem zakupić tablet?

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić jakis dobry tablet graficzny do osu, ale nie mam pojęcia jaki byłoby najlepiej wybrać

Chciałbym byście polecili mi 2 różne tablety w zależności od ceny

1- do 150zł  ( w przypadku wyboru tego przedziału cenowego myślę nad standardowym tabletem z osu! store)

2- do 250/300

Wiem, że jest temat w którym są podane jakieś tablety, ale był napisany 2 lata temu, więc możliwe, że przez ten czas wyszły jakieś nowe dobre tablety w tych cenach.

.

Opublikowano

tak jak mówiłem w statusie, nie bierz czarnego tableta, bo w połączeniu z twoimi paznokciami mogą wystąpić zakłócenia#pdk

k3HeXgc.png

Opublikowano

@Zaciesz

Nie mogę nigdzie znaleźć dostępnego CTL-480S po normalnej cenie w polskich sklepach, zamawiać zza granicy niezbyt mi się widzi.

A jak jest z CTL-490? To prawda, że mają opóźnienia w przypadku używania pióra nad powierzchnią tabletu? Czy są to dobre tablety, warte kupna do osu?

.

Opublikowano

CTL-490 jest zlagowany, to samo z najnowszym Wacom One, który zaraz wejdzie do sprzedaży.

Niemiecki amazon ma magazyn w polsce, więc tak naprawde zamawiasz z Polski

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...