Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile powinienem sprzedać taki PC?

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, muszę koniecznie sprzedać swój PC szczególnie że nie używam go a lapka i nie mam czasu. Niżej podam szczegóły jego. Wszystkie podzespoły były kupione przez mnie jako nowe oraz połowa z nich została dokupiona rok temu a druga 2-3 lata temu. RAM, SSD oraz procek był instalowany rok temu, płyta główna, grafika oraz obudowa 2 lata temu a chyba zasilacz 3 lata temu. Monitory też jakiś rok temu kupiony i klawiatura nie całe 2 lata temu. Wszystko co na liście poniżej chcę sprzedać jednocześnie w zestawie. I się zastanawiam czy sprzedam to wszystko za jakieś 3000-3200PLN? Komputer nigdy nie był wrzucany na ostre obciążenia czy rzeczy typu mine'owanie kryptowalut. Wszystkie najnowsze gry działają bez problemu na wysokich ustwieniach a GTA V na ultra bez problemu wyciska 60-100FPS.

CPU: Intel Core I7-4790K 4GHz
GPU: GTX 960 2GB (Palit JetStream)
RAM: HyperX Savage 16GB, 1600MHz (2 Modules)
Mother Board: ASROCK B85 PRO4
Storage: Kingston SSD v300 240GB
Monitor: AOC Vesa I2369VM (x2) - Dual Display
Keyboard: Razer Blackwidow Ultimate Stealth
Mice: Sumvision Nemesis Zark Gaming Mouse
Headset: Philips SHL3100BK/10 

Niestety o zasilaczu nie jestem w stanie podać jakichkolwiek informacji ale iż jest to jako jedyna rzecz która została z starego kompa i ma on 700W jeśli pamięć mnie nie myli.

//EDIT

monitorów jest dwa i takie same oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...