Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura w laptopie przestaje działać

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że klawiatura w laptopie losowo przestaje mi działać. Siedzę, robię coś, np. oglądam film na yt i po jakiejś godzince, dwóch jak chcę coś napisać to się nie da. Pomaga dopiero reset laptopa, a odziwo odłącza mnie wtedy od wi-fi, muszę łączyć się ponownie. Rozważałem format, ale nie mam płytki z windowsem i szkoda mi 200GB gierek z dysku, bo pobieranie od nowa z netem 1mb/s zajmie mi wieczność, ktoś, coś?

Opublikowano

Zainstaluj Windows ponownie, przecież nic nie tracisz przy instalacji albo serwis niech sprawdzi laptopa.

Głównie to problemy z systemem, sterownikami czy samym sprzętem wyróżniają się  takimi objawami, który to objaw trzeba sobie poszukać bo wcale nie musi to być klawiatura. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie dam rady przez blisko dwa tygodnie go zanieść, dlatego piszę tutaj. To, że to nie wina klawiatury to jestem praktycznie pewien i właśnie zastanawiam się co może powodować ten problem.

Cofnąłem system o tydzień, wtedy tego jeszcze nie było. Może po prostu zainstalowałem jakiś shit, okaże się dopiero jutro pewnie jak trochę pochodzi laptop.

Jednak nic nie pomogło.

Zapomniałem dodać, że dzieje się to od momentu resetu laptopa. Grałem sobie jakiś czas temu w ETS2 i laptop sam z siebie się zresetował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...