Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszamy !!! TS-GAMESPEAK.PL

strumyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na TeamSpeak3 TS-GAMESPEAK.PL

Oferujemy:

- Stabilność 

- Anty DDOS

- Wszystko za FREE

- Miła i Ogarnięta Administracji

- Szyfrowane IP graczy Klasy Wojskowej

- MusicBot 24/7 [0 lagów]

Nie Czekaj łącz się już z nami ip: TS-GAMESPEAK.PL

[TWÓJ IDEALNY SERWER]

bNsCkcb.png

Opublikowano

Sam wygląd serwera wygląda ciekawie. Miła a co najważniejsze pomocna administracja z którą idzie się dogadać. Każdy jakoś zaczynał więc rozumiem ze na serwerze nadal trwają prace i jest on niedopracowany. Życzę powodzenia w rozwoju narazie neutral.

Opublikowano
3 godziny temu, strumyk123 napisał:

Zapraszamy na TeamSpeak3 TS-GAMESPEAK.PL

Oferujemy:

- Stabilność 

- Anty DDOS

- Wszystko za FREE

- Miła i Ogarnięta Administracji

- Szyfrowane IP graczy Klasy Wojskowej

- MusicBot 24/7 [0 lagów]

Nie Czekaj łącz się już z nami ip: TS-GAMESPEAK.PL

[TWÓJ IDEALNY SERWER]

bNsCkcb.png

Jestem jak najbardziej na nie z tego typu serwerami, po pierwsze nawiązując do ich Hostera który rozsyła adresy klientów jeśli się coś u nich "przeskrobie", a potem się bawią darmowymi stressereczkami.

Po drugie napisałeś "Szyfrowane IP klasy wojskowej", powiedz mi od kiedy takie rzeczy są dostępne dla zwykłych osób i psuedohackierków? ^.*

Po trzecie, Anty DDoS. Tak kur*a, Anty DDoS na tym waszym MintsHoscie? ;) Puknij się w główkę. 

Po czwarte, administracja miła i ogarnięta, hmmm racja! Ale jak coś im powiesz to Cię już wyzywają, grożą i dają permy które z łatwością obejść można ;)

Po piąte i ostatnie, stabilność? Śledziłem troszku serwer wasz przez jakiś okres i po ataku od nie znanej mi osoby na was to serwer wraz z supportem PolishHosta był OFF przez jakieś dwa dni? ;)

Reklama robiona na odwal się, grafika również, zero profesjonalizmu, tego nawet amatorszczyną nie można nazwać. Nie polecam tam przesiadywać.

Nie pozdrawiam cieplutko <3

Cya!

Opublikowano
2 godziny temu, _Robak napisał:

Sam wygląd serwera wygląda ciekawie. Miła a co najważniejsze pomocna administracja z którą idzie się dogadać. Każdy jakoś zaczynał więc rozumiem ze na serwerze nadal trwają prace i jest on niedopracowany. Życzę powodzenia w rozwoju narazie neutral.

Dobrze, że chociaż wbiłeś i mogłeś się dogadać.
Ja tylko wbiłem nawet z poczekalni nie wyszedłem i już ban za obrazę administratora od cloudzika

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, ɴoɴαмe napisał:

Dobrze, że chociaż wbiłeś i mogłeś się dogadać.
Ja tylko wbiłem nawet z poczekalni nie wyszedłem i już ban za obrazę administratora od cloudzika

Nie rozumiem dlaczego mnie cytujesz. Mało mnie to obchodzi co ci kto zrobił to nie moja sprawa nie mój serwer.

Opublikowano

A więc tak siedzię sobie na poczekalni a tu Ban wchodzę na serwer jeszcze raz a tu informacja: "<23:21:31> You are banned permanently. Reason: "BlackLista na Hosting [PolishHost] "" No troszkę nie polecam :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...