Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop

robby1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, czy opłaca sie kupować dobrego laptopa za ponad 3,5 tys z dobrymi podzespołami do gier fps takich jak cs go gdzie liczą sie fps i przykładowo karta graficzna daje dużo  fps a matryca nie spotkałem sie by laptop miał 144 Hz i w większość tego plynnego ruchu nie doświadcze i przez to bede gorszy od innych na wysokich rangach, czy to jest az taka kolosalna różnica ? To chcce spytac poco takie drogie laptopy kupować jak nie dostanę tego co oczekuje i co doradzicie mi:)

Opublikowano

W CS GO karta graficznaj nie daje FPS to jest gra na bazie procesora, oczywiście musi być też niezła aby gra jakoś chodziła.
Jak będziesz grał profesjonalnie to i tak musisz kupić PC lub dostaniesz PC od sponsorów ;) tylko przed tym to długa droga.

Dla typowe zjadacza chleba różnica nie jest powalającą dla profesjonalisty już tak.

"drogi laptop" to ciekawe określenie są laptopy za 43 000 ;) a są za 2 500 itp są też z 144hz tylko ich cena to jest 2 x Twojego budżetu. Czy opłaca Ci się taki kupić nie wiem. Od czegoś trzeba zacząć wszystkie gwiazdy e-sportu nie miały łatwo grały na takich sprzętach że głowa mała ;) (myszka z kulką).

Zestawienie laptopów jak byś się zastanawiał 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...