Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DATA STARTU SERWERA :

Serwer startuje dokładnie w ten piątek, 22 wrzesień 2017 godzina 19:00.

OPIS SERWERA + IP :

IP : kiniadrop.pl

Serwer to tryb Survival + Gildie. Serwer będzie zmierzał ku przywróceniu świetności serwerów, gdzie grało się po parę miesięcy na jednej edycji. Jest to wzorowane pod idee SKKF'a, aczkolwiek nie do końca. Liczymy na wejście około 60-80 graczy na start, ponieważ na BETA testach było ich 85 :) Zakupiliśmy reklamę u MajkiMaSkrypty. Jest to jeden z tych serwerów, które na prawdę nie są robione pod hajs z IS. Rangi są bardzo tanie, aczkolwiek tylko po to, żeby można było opłacać maszynę. W serwer nie została włożona ogromna kwota pieniędzy, ale maszyna utrzyma bez lagów 200 graczy i są środki na zwiększenie tej ilości. Na w/w SKAFIE grało się parę miesięcy, mimo ogromnego borderu i 200 slotów. Taki też serwer zamierzamy stworzyć. Wstępnie 80 graczy, którzy będą grali, a z czasem serwer się rozrośnie. Chcemy stworzyć serwer, gdzie można poznać fajnych ludzi, a nie tylko grać i się denerwować. Mieliśmy dwie edycje beta, na jednej po 20-30 stała ilość przez tydzień i na drugiej przez 5 dni stała ilość 30 graczy, na start 85 :) 

GAMEPLAY :

Na serwerze są limity : 4 koxy / 15 refów.

NETHER : Włączony, ale oby do niego wejść, należy u NPC na spawnie kupić bilet do netheru. Jest to autorski pomysł, a jak wygląda zobaczycie na serwerze. Wszystkie potki są włączone poza siłką 2, natomiast siłka 1 jest OSŁABIONA, tzn. zadaje mniej damage.

Tak więc, na serwerze możecie kopać jak gracze 2k17 edition, albo zrobić potki i się bić jak ta mądrzejsza część graczy. Na serwerze jest co robić poza kopaniem i biciem się. Codziennie jest EVENT, warto budować zamki przez tydzień - dwa bo edycja trwa długo :)

I to co najważniejsze. Na serwerze każdy toxic player jest banowany.

PODSUMOWANIE :

IP : KINIADROP.PL

ZAPRASZAMY KAŻDEGO, UDOWODNIMY, ŻE PRZY 20 OSOBACH ONLINE NA SERWERZE DA SIĘ Z KIMŚ POKLEPAĆ I NIE POTRZEBA 500 graczy do udanej edycji serwera :)

Border jest mały, klepy są ciągle :)

START GODZINA 19:00 piątek.

21557811_700672790142364_4103667379840001790_n.png

Opublikowano

Jak to wygląda w sytuacji surowców drop czy jak za starych czasów ? Czemu 1.7.10-1.8.8 a nie wyższe wersje ? Bo walczy się trudniej, niema elytry itp ? Przecież będzie mniej cheaterów z kill aura .

Opublikowano

Pierwsza edycja żeby zebrać graczy i nauczyć ich, że gra się parę miesięcy, a nie tydzień :) Drop z stoniarek, ale łatwo dropi, bo są limity. Jest szkoła, a to nie serwer do kopania, tylko do grania :) +edycja na potki :)

Jak już będzie community, to będzie serwer top1 PL pod względem gameplaya :)

• Envqu zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.7.10-1.8.8][Survival] KiniaDrop
Opublikowano

wiecej moze zdjęć ze spawna? szczerze lepiej jak by było bez kolorów xD a zdjęcia wieksze np. jak ten avatar serwera lub logo wrzucaj w spoilerach :")

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.7.10-1.8.8][Survival] KiniaDrop
Opublikowano

No community z 40 graczy gdzie pewnie z 20 graczy to będą dzieci 8 letnie to na 100% top1 serwer w Polsce będzie i jeszcze te zjebane wersje i jeszcze jak u was edycje trwają max tydzień to powodzenia w top1 bo jak dla mnie ten serwer to syf.

junior.jpg

Opublikowano

Dobra, byłem na serwerze i jak zobaczyłem te biomy... No masakra po prostu..

Btw. Była cofka i administracja dawała każdemu itemy na gildie '-' To nieźle.

banner.jpg

Opublikowano

10 online jak na 00:30 to nie źle myślę.
Co do mapy to niestety widać że jest to robota średniej klasy budowniczego...
Gram tylko 5min a mam już 2x 64 Diaxa, o reszczie nie mówiąc.. Jakiś ktoś kopał stoniarkę wystarczyło zbierać heh.
Z jednej strony to fajnie bo robił to celowo dla mnie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...