Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep SMS na serwerze csgo na VPS

dominik55325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wykupiony serwer VPS. Planuje na nim postawić serwer do csgo. Wszystkie pluginy itd. mam w miare ogarniete. W miare, bo nie wiem jak zrobic sklep SMS majac serwer VPS. Pomoze ktos? Z góry dzięki. 

Opublikowano

Możesz założyć konto na pukawce i pisać by wysyłali sms na numery z pukawki a kod zwrotny podawali tobie. Wtedy jak kod sie bedzie zgadzal to bedziesz im dawal vipa na ile tam dni chcesz.

A punkty z pukawki mozesz potem sprzedawac gdzies na forach za połowę.

Jest też drugi sposób czyli plugin który automatycznie wszystko robi bez twojego udziału: Sklep-SMS ale jest to plugin na abonament czyli płacisz twórcy pluginu ileś tam za używanie pluginu przez dzien/miesiac/rok.

Opublikowano

Ze sprzedawaniem punktów na pukawce jeszcze pomyślę. Tylko pewnie mało kto zechce takie punkty kupić. Myślałem właśnie o tym pluginie, ale wolałbym gdyby te pieniądze mogły wpływać do mnie na konto bankowe lub PayPal. No bo co z tego że ktoś wyśle SMSa, wyda pieniądze z konta, których ja nie dostane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...