Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do CS'a 3500 albo 4500

robby1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam laptopa by pograć sobie z najlepszymi na match makingach globalnych w cs, nie wiem czy sprzęt za 3,500 tys wystarczy ? Czy preferujecie mi polecić do 4500tys interesują mnie modele msi chciałbym uzyskać fachowej opinii 

Opublikowano

Kiedy będziesz kupował?

Laptop ma być z systemem?

Jaka przekątna ekranu Cię interesuję? Podpowiem, że w tym budżecie sensownym standardem będzie 15.6".

Jakieś specjalne wymagania typu musowa obecność SSD czy coś tego typu?

Koniecznie MSI? Bo w tej kwocie to ogólnie raczej inne marki bym proponował.

Opublikowano

Do 2 tyg chce k

32 minuty temu, Velociraptorus napisał:

Kiedy będziesz kupował?

Laptop ma być z systemem?

Jaka przekątna ekranu Cię interesuję? Podpowiem, że w tym budżecie sensownym standardem będzie 15.6".

Jakieś specjalne wymagania typu musowa obecność SSD czy coś tego typu?

Koniecznie MSI? Bo w tej kwocie to ogólnie raczej inne marki bym proponował.

Do 2 tygodni maxymalnie chce kupić, ogólnie niekoniecznie musi byc msi ale podobaja mi sie, co do dysku to zależy wiesz bo chce miec fajna możliwość płynnej gry w cs liczą sie fps, ekran i opóźnienie na pewno a co do systemu to mam przyjaciela co mi pirata jakiegoś wgra  i nie wiem czy laptop moze miec w tej cenie 144hz ?

Opublikowano

Wystarczy Ci dysk o pojemności 120GB? Wtedy dokładając stówkę masz takiego Hyperbooka

https://www.morele.net/laptop-hyperbook-n85-i5-7300hq-gtx1060-978362

Na pokładzie i5 7300HQ, 8GB RAM, 120GB SSD, GTX 1060 6GB

Jeśli będziesz zamawiał w morelach to możesz sobie dorzucić bezprzewodową myszkę i podkładkę po złotówce za sztukę
Myszka -> https://www.morele.net/mysz-everest-sm-443-975586/
Podkładka -> https://www.morele.net/podkladka-a4-tech-xgame-x7-200mp-406995/
W przypadku obu powyższych przedmiotów w polu "kod promocyjny" wpisz
59MX1KP0OH
I naciśnij obok "wyślij". Wtedy cena obu przedmiotów zmieni się na 1 złotych.

Opublikowano

Skoro głównie stawiasz CS GO to na 1 miejscu potrzebuje mocny procesor dla FPS grafika ostatnimi czasy też robi robotę lecz spokojnie wystarczy słabsza. 

HP OMEN i7-7700HQ/8GB/1TB GTX1050Ti
Matryca FULL HD IPS, dobre rozmieszczenie portów, kompaktowe zewnętrzne, dobra żywotność baterii, podświetlana klawiatura, atrakcyjny design. Jest to nowszy model z odsłony HP OMEN z poprawionym chłodzeniem i obudową.

Lenovo Legion Y520-15 i7-7700HQ/8GB/1000 GTX1050Ti
Matryca FULL HD IPS matowa, wygodna podświetlana klawiatura, procesor 4 rdzeniowy 7 generacji Kaby Lake, USB Typu C, bardzo dobrze rozmieszczone porty, miejsce na dysk SSD M2 PCIe NVMe, solidnie wykonany z atrakcyjnym designem.

W przypadku jeżeli chcesz do około 3500 zł postawiłbym na i5HQ
HP OMEN i5-7300HQ/8GB/1TB/Win10 GTX1050
Lenovo Legion Y520-15 i5-7300HQ/8GB/128+1000/ GTX1050

Standardowo zestawienie laptopów:

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano
20 godzin temu, robby1211 napisał:

Ale bardziej chodziło mi cos w przedziale 3500-4000 jesli faktycznie było by to słabe rozwiązanie to wtedy zainwestował bym w hyper book

Skoro podajesz taki przedział cenowy to podaje najmocniejsze co się względnie w budżet mieści. Jak takiej kasy nie masz to się mniejszy budżet podaje i tyle ;) Do samego CS wystarczą słabsze laptopy jak wyżej, no ale chyba całe życie tylko w CS'a tłukł nie będziesz i zagrasz też w coś sensowniejszego...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...