Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kancelaria adwokacka

rozyczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie
Mam do Was pytanie
Czy w przypadku gdy jestem niezadowolona z otrzymanego odszkodowania to powinnam skonsultować się z kancelarią adwokacką czy sama dam radę załatwić daną sprawę?

Specjalista
Opublikowano

Nie dasz sobie sama rady, najlepiej gdy skorzystasz z uprzejmości jakiegoś adwokata. Najlepiej by było jednak byś uderzyła do jakiejś firmy która się zajmuję odszkodowaniami.

giphy.gif

Opublikowano

Kilka razy również musiałem skorzystać z usług adwokata, który każdy zajmował się czymś innym. Proponuję by pani wyszukała w swoim mieście listę adwokatów oraz zorientowała się w czym dany się specjalizuje, dzięki temu prześwietli pani hisotrię adwokacką danego adwokata. Skupiałbym się również na małych kancelariach, gdzie adwokat prowadzi sam kancelarie lub ma jednego stażystę.

Osobiście skorzystałem z usług byłego prokuratora, który pracował w tej specjalizacji około podajże 20 lat i po tych dwudziestu przeszedł do usług zwykłego prawnika, który oferuje swe dobre usługi w dziedzinie "xxx".

Życzę powodzenia. :12_slight_smile:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...