Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie stron WWW - Darmowe

MrSanten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Oferuje moje usługi w zakresie tworzenia stron www.
Metoda kontaktu: PW, inne metody podane w profilu MPCforum
Opis rzeczy: Potrzebujesz strony? Napisz do mnie. Zrobię ją za darmo i jak najszybciej to będzie możliwe. 
Dlaczego za darmo? Robię to nie dla zysku tylko dla rozwijania moich umiejętności. Po prostu gdy nie robię czegoś związanego ze stronami to czuję pustkę w sercu :P
Zakres moich umiejętności związanych z Webmasteringiem: HTML, CSS, PHP, JS, JQuerry.
Fora i blogi to też żaden problem.
Oczekiwana/oferowana cena: Darmowe
Zdjęcia/inne informacje: Niektóre z moich projektów:

Strona serwera Teamspeak z profilami użytkowników i rankingiem, spisem rang i administracją online. Wszystko odświeżane dynamicznie na podstawie bazy danych teamspeak.

w4t3aSc.jpg

Blog informatyczno-techniczny

https://i.imgur.com/e6XNl6x.jpg

(')(.)(;)

Opublikowano

Witam, mam pewne zlecenie, jednakże mam duże wymagania i generalnie będziesz miał dużo pracy, aby to scalić do kupy. Za dobrze wykonaną robotę "dam donejta" (tak jak napiwek dla kelnera).

Mianowicie chodzi o stronę z preloaderem, "zdalnym" wyłącznikiem strony oraz panelem klienta. Jeżeli nie piszesz skryptów to zostawisz wolne miejsce w kodzie na tego typu rzeczy.

Jeżeli byłbyś zainteresowany takim zleceniem to zapraszam na PW, ze Swojej strony dołożę wszelakich starań, abyś nie żałował decyzji o podjęciu próby.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...