Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabryka Siły - dieta?

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak już korzystać to raczej z kfd, tam masz fajny podzial i wszystko jest jasne zrobione i  z tego co widzę tańsza ciutkę 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano
1 godzinę temu, Nuts. napisał:

jak już korzystać to raczej z kfd, tam masz fajny podzial i wszystko jest jasne zrobione i  z tego co widzę tańsza ciutkę 

Kurczę... Podeślesz link, bo za **** nie mogę tego znaleźć.

Ale ogólnie... Na diecie z FS da się "zrzucić" kilogramy?

Opublikowano

bo źle Ci powiedziałem, bo to jest firma z nimi pracująca.

Co do zrzucenia kilogramów - sama dieta nie wystarczy, zdajesz sobie z tego sprawę? Ale ja jakieś efekty miałem, link na pw idzie. 

1374609758-U346826.png
Opublikowano

No spoko. Może się skuszę na dietę z FS.

Tylko mam siedzącą pracę cały czas i nie mam czasu na siłkę...

Jest sens samej diety?

+ Sporadyczne ćwiczenia.

Opublikowano

na brzuszki w domu zawsze znajdziesz czas ;p 

i skakanka np 

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Według mnie dieta z FS jest useless, kumpel przewalił na to kase i wypisali mu takie gówno królewskiej rodziny z lat 1650, że to śmiechawka. Serio, takie strony z niby dietami za hajs koszą tylko pitos z frajerów co im sie nie chce samemu ogarnąć. 

Jeżeli chcesz zrzucić kilogramy to obliczasz BMR (na necie są kalkulatory), pobierasz apke Fitatu żeby na poczatku ogarniac sobie kalorie, zamieniasz białe pieczywo na ciemne, razowe (typu grahamki, chleb razowy), żresz makarony, ryże, mięso. Ważne żebyś dużo białka jadł bo inaczej Ci mięcha troche spadnie, a ja np. białko uzupełniam serkiem wiejskim, który jest tani, a ma sporo białeczka (24g).

Samym odstawieniem słodkich rzeczy i ogólnie syfu będzie owocowało efektami. 

Teraz dopier$alasz ćwiczenia, ważne żebyś systematycznie sobie robił, znajdź sobie wolny czas w domu i bez sprzętu i siłowni da radę coś zrobić. Szczerze polecam trening obwodowy ACT (wzmacnia, zwiększa siłe, przyczynia się do utraty zbędnych kg), ale na początek nawet regularne spacery będą spoko, możesz też jeździć rowerem, biegać - ale nie ciągle bo organizm sie przyzwyczai i bedzie ciezej spalać. Zależy jaką masz kondycje i na ile dasz radę coś tam porobić.

pozdro

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...