Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę - SPONSOREM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chętnie zostanę sponsorem, poszukuję technika, questera, i kogoś do założenia forum. 

Wszelkie propozycje proszę pisać na PW, od poniedziałku do soboty pracuję, więc będę miał czas od 18 do 22, tylko wtedy będę mógł odpisywac.

Chętnie poznam osobę, która ma fajny pomysł, ma czas którego ja na chwile obecną nie mam oraz ma chęci, a brakuje jej po prostu środków do tego. Złodziejom i kłamliwym kur** pluje do mordy, a nie wchodze w spółki/ tak dla jasności. 

Ps. oferta poważna. 

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 17.09.2017 o 18:03, SzwedziK napisał:

Wszelkie propozycje proszę pisać na PW, od poniedziałku do soboty pracuję, więc będę miał czas od 18 do 22, tylko wtedy będę mógł odpisywac.

@edit jak i pytania, jeśli jesteś zainteresowany to napisz, a będziesz wiedział.

/ szybki i wygodniejszy kontakt GG: 25270490

Opublikowano

3 lata? Prosze Cię, miałeś zapowiedź na MPC forum, wbiłem nawet na Wasze forum, gdzie Outlaw miałbyć GM'em a Skejcior siedział na forum. Nie wypalił, wcześniejsza gowniana twoja jakaś lavastia, czy kij wie jak. Nie zabieraj się za serwery, bo po za jednym dobrym hamachi, którego nawet nie Ty postawiełeś, nic nie potrafisz zrobić xD (w świecie metina)

/ Jakie serwery już sponsorowałeś (autor tematu)?

Opublikowano
4 godziny temu, flypl napisał:

Dwa nie wypały? 
Jak ja ostatni serwer suchodolski przyjacielu miałem 3 lata temu :)

Co? Na chuj mnie tu wołasz noname?

Opublikowano
19 godzin temu, lewus123 napisał:

3 lata? Prosze Cię, miałeś zapowiedź na MPC forum, wbiłem nawet na Wasze forum, gdzie Outlaw miałbyć GM'em a Skejcior siedział na forum. Nie wypalił, wcześniejsza gowniana twoja jakaś lavastia, czy kij wie jak. Nie zabieraj się za serwery, bo po za jednym dobrym hamachi, którego nawet nie Ty postawiełeś, nic nie potrafisz zrobić xD (w świecie metina)

/ Jakie serwery już sponsorowałeś (autor tematu)?

Co ty synek pieprzysz za głupoty :D
Tobie się chyba mordo osoby pomyliły :)

Opublikowano

Nic się nie pomyliło ;'). Następnym razem dowiedz się kto ile ma lat, później pisz "synek", bo z tego co mi wiadomo to ja jestem starszy od Ciebie.

I jak już to "Ty", zdanie potrzymuje, znam Cię i pamiętam, nie rób serwerów, bo nie potrafisz tyle.

Opublikowano

Pierdolisz farmazony jak popierdolony, NIE ZNASZ MNIE ani nikt z tego forum.
Nie udzielam sie tutaj od 5 lat, a mam beke z takich pseudo ciuli jak ty :D

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...