Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FLY GPS 7.0

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszem i wobec jest jakiś normalnie działający fly na adka 7.1.2? Jedyne co udało mi się znaleźć co działa to fake location które działa średniawo oraz nie ma joysticka na czym najbardziej mi zależy. Z góry dziękuję za odpowiedz oraz hejty :)

1.jpg

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 29.05.2018 o 21:08, kamil52201 napisał:

Żeby nie tworzyć nowego tematu, to zapytam tutaj. Jest na obecną chwilę jakiś działający Fake GPS ?

Nie bez powodu nic się w działach pokemon go na mpc nie dzieje. Po prostu teraz w pokemon go można grać tylko uczciwie, ewentualnie duzo kombinowac, ale to i tak prędzej czy pózniej można złapać bana.

sygnatura.png

Opublikowano
1 godzinę temu, szewa12 napisał:

Nie bez powodu nic się w działach pokemon go na mpc nie dzieje. Po prostu teraz w pokemon go można grać tylko uczciwie, ewentualnie duzo kombinowac, ale to i tak prędzej czy pózniej można złapać bana.

Poszukałem trochę i znalazlem "FGL Pro". Działa, ale sterowanie tym joystickiem straszne.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej przywrócić Fabryczne Ustawienia Telefonu , wyłączyć aktualizacje w Sklep Play (jak ktoś nie wie jak , wchodzi się w Sklep Play przesuwa się palcem w prawo wyskoczy lista , dalej ustawienia wyszukujemy Aktualizuj aplikacje Automatycznie - Nie aktualizuj) ... następnie można pobierać normalnie aktualizacje typu Mapy itd.

Ściąga się obojętnie jakiego Fake GPS , wszystkie działają (testowane na Andku 8.0).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...