Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

© OurTS.PL » Darmowy serwer TeamSpeak 3

Gość Dave.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorąco, mogę polecić serwer jak i właściciela który prowadzi ten serwer ;)
Stara się codziennie ulepszać, swój serwer co się cenni ;)
I przynajmniej, nie korzysta z crackowanej licencji jak połowa dzisiejszych 
serwerów.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 16.09.2017 o 20:58, Konkol00 napisał:

serwerów.

Pozdrawiam.

Dziękuję ci za pozytywną opinie na temat serwera :D

|[●] INFORMACJE [●]|

W poniedziałek/wtorek ( 18.09/19.09 ) nastąpią małe zmiany związane z ABotem ponieważ zostaną dodane statystyki administratorów,.

Do dnia ( 24.09 ) zostanie wypuszczony panel rang oraz strona na której będzie można składać dotację lub wykupować u nas dodatkowe rzeczy takie jak ranga Vip oraz Sponsora. Jeśli dobrze pójdzie to do tego dnia również będzie podpięte forum serwera.

Zapraszamy do korzystania z naszego serwera :)

Opublikowano
15 minut temu, Konkol00 napisał:

serwerów.

Pozdrawiam.

Nie rozumiem co takiego jest złego w zcrackowanej licencji ^.^

A co do tematu: Polecam tego allegrowicza

Opublikowano
4 minuty temu, Catha napisał:

Wszystko pięknie, podobają mi się opisy lecz ikonki mi się nie podobają, bo są z evo chyba. 

Lecz reszta jest OPE!

Jeśli chodzi o ikonki administracyjne to są wzorowane na evo :D Ponieważ takie mi przypadły do gustu oraz się wyróżniają :D Dziękuję ci za pozytywną opinię <3

27 minut temu, damian1920 napisał:

Nie rozumiem co takiego jest złego w zcrackowanej licencji ^.^

A co do tematu: Polecam tego allegrowicza

Racja każdy ma inne zdanie na temat tych licencji, jednak wiadomo jest przynajmniej że serwery z oryginalną licencją nie trafią na BlackListę :P

Dziękuję ci również za pozytywną opinię :D

Opublikowano

|[●] INFORMACJE [●]|

Serwer, wciąż się rozwija. Zostały zaktualizowane kanały Administracji oraz Centrum Pomocy.

W ciągu dwóch dni osiągnęliśmy ponad 40 użytkowników, dziękujemy za zaufanie. Jeśli będzie nadal taki przyrost to zakupujemy licencję AAL (256 slotów)

Opublikowano
12 godzin temu, Makumba111 napisał:

Polecam serwer , super właściciel :)

Dziękuję za pozytywną opinie! :D

W następny weekend pojawi się nasza nowa strona wraz z panelem rang napisana przez naszego technika

Zapraszamy na serwer ;)

Opublikowano

|[●] INFORMACJE [●]|

Drodzy użytkownicy na nasz serwer zawitała nowa strona oraz wiele zmian związanych z serwerem, m.in. nastąpiły zmiany w rangach administracyjnych, nie będzie rangi WŁAŚCICIEL oraz QUERY, rangi będą się zaczynać od ROOT w dół.

Zostały zmienione style kanałów Premium oraz Vip.

W najbliższym czasie będziemy rezygnować z licencji AAL (128 slotów) i będziemy przenosić się na licencję NPL do czasu gdy nie osiągniemy ~200/250 użytkowników, po tym stopniu zakupimy licencję AAL (512 slotów). Zrezygnowaliśmy z pomysłu przejścia na NPL ponieważ szybko byśmy dostali BL za komercję.

Dziękujemy za zaufanie naszemu serwerowi, Zapraszamy.

Opublikowano

|[●] INFORMACJE [●]|

Od dnia dzisiejszego na naszym serwerze można dostrzec znaczną zmianę w układzie kanałów oraz administracji, zacznijmy od zmiany układu. Kanały administracyjne zostały przeniesione na samą górę (Ponieważ nie jest ich dużo, a lepiej aby strefa premium była szybciej dostępna), zostały usunięte kanały do auto rejestracji aby zaprzestać reklam na naszym serwerze oraz zablokowaliśmy możliwość zrobienia spacerów w kanałach premium (Nasz serwer nie jest głównie pod gildie z Minecrafta ale również pod klany z Metina 2, Wota, Lola i wielu innych gier).

Dnia jutrzejszego zostaną zmienione ikony do rang 4FUN i Gier oraz zostaną dodane województwa aby ikonki były ładniejsze i przejrzyste.

Zapraszamy do korzystania z serwera i dziękujemy że jesteście z nami.

Opublikowano

|[●] INFORMACJE [●]|

Drodzy użytkownicy z dniem 23.09.2017 od godzin nocnych jesteśmy znani pod OurTS.PL, pewnie jesteście ciekawi dlaczego zmieniamy nazwę wraz z domeną. Otóż dlatego że chcemy zrobić coś nowego oraz bardziej dopracowanego niż jak to było z TSGO.PL (Które było głównie pod Minecrafta).

Na naszym serwerze również zawitał nowy banner w postaci GIFa który mi się wydaje że przypadnie do gustu choć małej garstce osóbek, oczywiście z dniem banner zostanie zmodernizowany oraz poprawiony pod względem stylistycznym.

2HD7Yo9.gif

#UPDATE 23.09.2017

● Dodaliśmy system statystyk administracji,

● Zostały dodane dwa nowe kanały na centrum pomocy,

● Zmieniliśmy styl kanałów administracji,

● Usunęliśmy zbędne "spacery" które tylko zaśmiecały serwer,

● Nasz skład administracji zmienił się i ukrócił o jedną osobę.

Jesteś liderem bądź założycielem jakiegoś klanu bądź serwera/forum? 

Zgłoś się śmiało do nas pod własną strefę w przypadku serwera lub forum bądź po kanał Premium w przypadku klanu!

Udanych rozmów! ~ROOT, xertiz.

● ADRES: OurTS.PL

● STRONA: OurTS.PL (Czasowo wyłączona)

● GG: 63003479

Opublikowano

Polecam. Fajny układ kanałów, starannie wykonany serwer, ładne dla oka ikonki jak i opisy kanałów, doświadczona administracja, fajna muzyczka na poczekalni.

Opublikowano
3 godziny temu, strumyk123 napisał:

NIE DOCENIAJĄ UŻYTKOWNIKÓW DAJĄ BANY BEZ POWODU

VVfbqUq.png

Mój drogi dostałeś bana za to że mi groziłeś, chyba nie muszę również mówić o tym jak powiedziałeś że narażam się na Cloudzika i całego PolishGó**o który lata że hej! ;)

Ale tak czy siak dziękuję za opinię.

2 godziny temu, _Robak napisał:

Polecam. Fajny układ kanałów, starannie wykonany serwer, ładne dla oka ikonki jak i opisy kanałów, doświadczona administracja, fajna muzyczka na poczekalni.

Nie sądziłem że od ciebie dostanę pozytywną opinię ^.* Ale jednak dziękuję :D

Opublikowano

Jak dla mnie nautral. 

Dlaczego? 

Zobacz sobie, ile ramu zużywa banner w gifie.  :) Hmm może znów napiszesz na banerze pobrany z forum że ty go robiłeś? xD Miałem cię za uczciwego gościa,  no ale ostatnio zmieniłem swoje zdanie i ty dobrze wiesz dlaczego. 

Opublikowano
35 minut temu, Konkol00 napisał:

Jak dla mnie nautral. 

Dlaczego? 

Zobacz sobie, ile ramu zużywa banner w gifie.  :) Hmm może znów napiszesz na banerze pobrany z forum że ty go robiłeś? xD Miałem cię za uczciwego gościa,  no ale ostatnio zmieniłem swoje zdanie i ty dobrze wiesz dlaczego. 

Komuś mówiłem że banner robiłem "Ja"? No właśnie, nigdy.

Bez konkretnych argumentów proszę nie oskarżać mojej osoby bo takich rzeczy nie lubię. Banner jest tylko przerobiony pod mój serwer i powiedz mi co z tego? Sam pisałem że to czasowo tylko jest ponieważ mam plany na coś o wiele lepszego.

Jestem uczciwy względem osób które są wobec innych uczciwe i nie gadają głupot ^.* 

Ale również dziękuję za opinię ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...