Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Espeak24.pl - Publiczny Serwer TeamSpeak 3

Piter172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ja iż oglądam ten serwer z dupy... to chciałem poinformować że mogę go polecić...

Bue tylko dlaczego? Z jednej przyczyny że jest tam osoba która chcę pomóc lajtowi temu nierobowi w udoskonaleniu serwera i trwałej działalności.

Serwer bardzo mogę polecić tylko szkoda że lajtu jest jeszcze głupi i bawi się z jednym adminem innego serwera. Polecam go zbanować.

Co do serwerka kanały ok. ikonki też są fajne i opisy też mogą być....

Wada

Screenshot_13.png

Music boty tylko zawalają kanały, a nikt z nich nie korzysta.

Polecam je usunąć i boty offnąć albo wykorzystać w innym celu.

Jeszcze raz polecam. 

Opublikowano

Nie polecam, lajtu sobie lata po serwerach i grozi DDoSami oraz chodzi na rekrutację aby potem zrobić mass.

Opublikowano
9 godzin temu, Dave. napisał:

Nie polecam, lajtu sobie lata po serwerach i grozi DDoSami oraz chodzi na rekrutację aby potem zrobić mass.

@Dave. Lajtu zajmuje się serwerem, nie reklamuje się na innych serwerach, nie robi mass banów lub czegoś podobnego, jeżeli już chcesz ciągnąć tą gówno burzę to daj może jakiś dowód? Jeżeli chcesz wyjaśnić cokolwiek to Lajtu zaprasza na ts. Dzięki za opinię 

Opublikowano
4 godziny temu, Piter172 napisał:

@Dave. Lajtu zajmuje się serwerem, nie reklamuje się na innych serwerach, nie robi mass banów lub czegoś podobnego, jeżeli już chcesz ciągnąć tą gówno burzę to daj może jakiś dowód? Jeżeli chcesz wyjaśnić cokolwiek to Lajtu zaprasza na ts. Dzięki za opinię 

Nie mam zamiaru wchodzić na to przysłowiowe gó**o aby dostać potem dosa.

Lajtu nie chodzi po innych tsach? To dlaczego przyszli do mnie wraz z Azozem i zaczęli cisnać? I po jedną gildie do mnie przyszli? ^.* Hah śmieszne, serwer nie warty uwagi również za ich przeszłość jaką mieli.

Ave.

Opublikowano
23 godziny temu, Dave. napisał:

Nie mam zamiaru wchodzić na to przysłowiowe gó**o aby dostać potem dosa.

Lajtu nie chodzi po innych tsach? To dlaczego przyszli do mnie wraz z Azozem i zaczęli cisnać? I po jedną gildie do mnie przyszli? ^.* Hah śmieszne, serwer nie warty uwagi również za ich przeszłość jaką mieli.

Ave.

Z AZOZEM ? Azozowsky nie prowadzi serwera z Lajtem, daj jakiekolwiek dowody, że Lajtu we własnej osobie był gdziekolwiek i reklamował cokolwiek. Inaczej twoja opinia jest nic nie warta.

Opublikowano
41 minut temu, Piter172 napisał:

Z AZOZEM ? Azozowsky nie prowadzi serwera z Lajtem, daj jakiekolwiek dowody, że Lajtu we własnej osobie był gdziekolwiek i reklamował cokolwiek. Inaczej twoja opinia jest nic nie warta.

Warte jest powiedzenia to że dokładnie 33 minutki temu dostałem od Lajtusia wiadomość prywatną w której zawarta jest groźba oraz jego upośledzenie intelektualne ponieważ jest kolejną osobą która mi grozi.

Nie zalecam wchodzenia na serwer ESpeak24.pl ;) Zobaczymy jak sprawę nagłośnię jak z PolishHostem <3

Screenshot_20170920-221645.png

Opublikowano

To bardzo fajny serwer! Lajtu ( Właściciel ) pisze o mnie wszędzie złe opinie a na fb mi spami czy nie opłace mu ts. Gość nie zna się na rzeczy i używa crack mbot, crack licka, crack strona pozdrawiam

Opublikowano
5 minut temu, OmcioTomcio napisał:

To bardzo fajny serwer! Lajtu ( Właściciel ) pisze o mnie wszędzie złe opinie a na fb mi spami czy nie opłace mu ts. Gość nie zna się na rzeczy i używa crack mbot, crack licka, crack strona pozdrawiam

Licencje nie mają crackowaną, jeśli chcesz mi pomóc to śmiało zgłoś ich za nabijanie GT rankingu na botach, 38 botów = 38 osób na serwerze ;) Bota tam nawet nie mają bo ich na niego jako tako nie stać znając Kubę ;)

Opublikowano
5 godzin temu, Dave. napisał:

Licencje nie mają crackowaną, jeśli chcesz mi pomóc to śmiało zgłoś ich za nabijanie GT rankingu na botach, 38 botów = 38 osób na serwerze ;) Bota tam nawet nie mają bo ich na niego jako tako nie stać znając Kubę ;)

GT nie czyta sinus botów

Opublikowano
Dnia 21.09.2017 o 17:48, OmcioTomcio napisał:

GT nie czyta sinus botów

Niestety ale czyta, nie znasz się to cichutko proszę siedzieć ;) Bo nabijasz tylko posty sobie gadając farmazony.

Jeszcze wspominając o espeaku to jeszcze bardziej nie polecam ze względu na właściciela Kubę który nie jest kompetentny i niepoczytalny umysłowo.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...