Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4 League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok słuchajcie kiedy włączam S4L wciskam Start x-trap czy jakoś tak włącza się ok potem HGWC i później nic. Robiłem reinstall i nie pomogło. Pomóżcie dobre duszyczki a bd + :)

76561197995014005.png

Opublikowano

Wyłącz antywira - może pomoże.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

mam to samo ... ;p mi wylaczenie antywirusa nie pomogło... mozliwe ze musisz zaktualizowac sterowniki do karty graficznej tak jak ktos mi radzil ... ;p

Opublikowano

a jak go odinstalowac?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SPAM... jest pełno takich tematów z tym samym problemem zamiast robić nowy poszukaj w Wyszukiwarce (w prawym górnym rogu masz opcje Szukaj)

przykładowy temat :

http://www.mpcforum....moge-uruchomic/

Odinstalować IE jest łatwo

Start>> Panel Sterowania>> Dodaj lub usuń programy i poszukaj i nazwie : Windows Internet Explorer (np.) 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...