Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luker-Mapy Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

Bardzo ładne praca do tego przejrzysta strona na której można łatwo się połapać.

Nie wiem jak tam z kontaktem itd ale za samo wykonanie można polecić.

Dziękuje bardzo, a co do kontaktu jest naprawdę dobry i szybki + jeśli ktoś składa zamówienie dostaje do mnie kontakt na którym jestem cały czas więc nie ma problemów.

Opublikowano
4 minuty temu, bigbig napisał:

Miałem przyjemność zakupić mapki, polecam serdecznie.

Dziękuje bardzo ;) 

1 minutę temu, LoveTherapy napisał:

Mapki bardzo ładne i widać, że dopracowane. Gratuluję umiejętności:3

Dziękuje :D 

Opublikowano

Mapki bardzo ładne i w sumie chyba nie ma się do czego przyczepić więc.. Polecam ;)

Pasjonat
Opublikowano

Polecam, jeden z lepszych maperów na tym forum. Wysoka jakość prac - estetyczne podejście do tworzenia, zaangażowanie oraz dbałość o każdy szczegół - brawo!

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano
14 godzin temu, Nowyyyyy1 napisał:

polecam, chłopak ma na prawdę talent :), 

Dziękuje ;) 

13 godzin temu, AT` napisał:

Polecam, jeden z lepszych maperów na tym forum. Wysoka jakość prac - estetyczne podejście do tworzenia, zaangażowanie oraz dbałość o każdy szczegół - brawo!

Dziękuje Kuba ;) 

Opublikowano

O, to ten któremu dopłaca się za robienie map na wyłączność a później odsprzedaje innym serwerom XDDDDDDD

Weź wyjeb to logo Samii bo wstyd w chuj.

A, no i ogarnąłbyś jakieś swoje tekstury, obiekty itp. bo to wszystko mizuna się troszkę nudne robi :v

Opublikowano
19 godzin temu, PavcioVChujWieIle napisał:

O, to ten któremu dopłaca się za robienie map na wyłączność a później odsprzedaje innym serwerom XDDDDDDD

Weź wyjeb to logo Samii bo wstyd w chuj.

A, no i ogarnąłbyś jakieś swoje tekstury, obiekty itp. bo to wszystko mizuna się troszkę nudne robi :v

Mowisz o tym co ktoś sugerował mi na gg? :D Wyjaśniłem to Z Hoolem więc to nie Twoja sprawa jak i co było :P mapki robię wyłącznie pod jeden serwer, a jeśli masz jakieś dowody to je pokaż (te dungeony nie były sprzedane 2 razy ;) Hool dostał kompletnie nowe) Więc proszę Cie nie płacz mi pod tematem o to co Cie nawet nie dotyczy. ;) 

A co do tego jakie modele używam albo tekstury to nie Twoja sprawa biorę sobie to co jest dostępne :> 

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Ups... odblokował(a) ten temat
Opublikowano
15 godzin temu, siemaelopro napisał:

Polecam bardzo ładne mapki robi!

Pozdrawiam hydro <3

15 godzin temu, Catha napisał:

Polecam, idealnie zrobione mapki na serwer Etoria.eu w krótkim czasie zostały wykonane idealnie :) Pozdrawiam.

Dziękuje Panowie :)

Wolny Termin

Opublikowano

Mapki bardzo spoko. Widać, że znasz się na rzeczy. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...