Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Padający channel

Gość Vaxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich połowa osób mnie lubi połowa nie lubi ale to nie o to chodzi w dzisiejszym temacie ;)

Do rzeczy :

Loguje się do metka i wylogowuje bez żadnych problemów (Bynajmniej ja tak miałem)

Ale gdy kumpel wbije i gdy logam albo ja albo on to "Wywala kanał w kosmos" xD 

Ktoś wie ocb? :)

READ!

Dodawałem do src to że można wejść z binki przez hamachi (Wiecie o co chodzi :P)

PANEL BOCZNY

Kumpel nie widzi ikonek (Nie podesłałem mu jutro je ogarnę) i ma nazwane BUTTON Ja mam nazwane np KOSZ ITD. Tutaj też nie wiem z czym to problem klient jest aktualny + patcher.

I co do patchera ma w configach końcówkę 100 all jest ładnie...                                          ale nie patchuje mu clienta ;-;

I gdy wybiorę zapis lok. z panelu bocznego zapisuje pozycje gdy ją wczytuje "UP" Wywala channel a po odpaleniu na nowo serwera lok. się nie zapisuje.

Czarny bojo. jest biały i biały jest biały. Tutaj mnie kompletnie rozwaliło... Nigdy nie miałem takiego problemu ;v

Jeżeli ktoś mi to rozwiąże LIMIT bo to jest jakaś paranoja kulinarna! xD

Lajk.. A może ty coś na to poradzisz? Czy rozwaliło się na amen :D?

Opublikowano

Jeśli piszesz każdy temat w taki sposób, nie dziwie się, że "połowa osób Cię nie lubi".

Bez syserr nic nie poradzimy.

Edytuj i napisz ten temat jeszcze raz, przede wszystkim ogarnij jego stylistykę.

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Padający channel
Opublikowano

Ja osobiście taki problem miałem jak dodałem ten pierwszy temat z [lider] przed nazwa gildii oraz zmiany wwidocznosci kostiumu bez poprawki na questflag ale skoro tego tu nie napisałeś to pewnie nic  z tych rzeczy nie dodawales.

Tak jak wyżej, bez syserra nic nie zrobimy.

P.S. Na przyszłość to pisz jakoś bardziej normalnie te tematy bo musiałem to 3 razy czytać żeby zrozumieć (ciekaw jestem co robi/ robiłaś  twoj/a nauczyciel/ka od polskiego jak wypracowania czytała xd)

Opublikowano
3 godziny temu, Intern napisał:

Ja osobiście taki problem miałem jak dodałem ten pierwszy temat z [lider] przed nazwa gildii oraz zmiany wwidocznosci kostiumu bez poprawki na questflag ale skoro tego tu nie napisałeś to pewnie nic  z tych rzeczy nie dodawales.

Tak jak wyżej, bez syserra nic nie zrobimy.

P.S. Na przyszłość to pisz jakoś bardziej normalnie te tematy bo musiałem to 3 razy czytać żeby zrozumieć (ciekaw jestem co robi/ robiłaś  twoj/a nauczyciel/ka od polskiego jak wypracowania czytała xd)

W syserach nic nie ma... 

O czekaj! Znalazłem

Nie łączy z hostem 1500.. Ale to i tak i tak wywala

Staram się pisać po polsku

Opublikowano

A wywala tylko ch czy db tez?

wpisz ps w konsoli jak wywali i sprawdź czy na pewno zrobiłeś wszystko zgodnie z tym turem na logowanie na hamachi.

Opublikowano
Dnia 14.09.2017 o 20:18, Intern napisał:

A wywala tylko ch czy db tez?

wpisz ps w konsoli jak wywali i sprawdź czy na pewno zrobiłeś wszystko zgodnie z tym turem na logowanie na hamachi.

Wywala ch11 only (Po włączeniu ch1 włącza się też np ch12 jego nie wywala)

Tak zrobiłem dobrze all

Opublikowano

Czy robi? Nie wiem lecz czasami pada DB i jemu robi db.core

@edit

Tak w channelach jest game.core 0kb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...