Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POŁOWA WYMIENIONA KOMPUTERA I NADAL PROBLEM

Kacperhehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem wczoraj kupiłem CPU, RAM i MOBO ponieważ moja płyta główna teraz bardzo szwankowała tzn. Wywałalo kompa (czarny ekran i trzeba było restartować) Wcześniej jakieś problemy z odpaleniem komputera więc zdecydowałem się na wymianę podzespołów więc kupiłem.
-Ryzen 5 1400
-B350M Bazooka
-8GB ADATA XPG
Co mam
Zasilacz Chieftec 600w
RX 460 4 GB
Sam składałem komputer i robiłem to pierwszy raz ale chyba podłączyłem wszystko co potrzebne, Zostało tam kilka kabli np do Restartu czy dodatkowego panelu na górze obudowy.
Dobra wymieniłem wszystko to powiem na czym polega problem jest podobny do tego podanego na górze jednak że w random momencie jak wcześniej było ale teraz wyłącza się myszka i klawiatura
wiatraki i płyta/gpu święci. Teraz już nie wiem. wymieniłem połowe komputera i nadal podobny problem XD. Może coś źle podłączyłem? Lub coś takiego? Coś uszkodzone co kupiłem? Sam już nie wiem
ktoś może mi pomóc :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...