Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika

riderovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie szukasz technika tylko programisty. ( Wnioskuję to po twoim pytaniu o najpopularniejsze pluginy serwerów easyhc. )

Zaoferowałem swoją pomoc za darmo, przedstawiłem ci porządny projekt sieci serwerów nad którym pracowałem.. po czym mnie zignorowałeś nie mówiąc mi właściwie nic.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Kresrek1997 napisał:

Witam, kontakt fb? 

Witam kontakt skype: therid3rpl, potem mozna kontakt fb

1 godzinę temu, macjoker007 napisał:

Nie szukasz technika tylko programisty. ( Wnioskuję to po twoim pytaniu o najpopularniejsze pluginy serwerów easyhc. )

Zaoferowałem swoją pomoc za darmo, przedstawiłem ci porządny projekt sieci serwerów nad którym pracowałem.. po czym mnie zignorowałeś nie mówiąc mi właściwie nic.

Witam ponownie, szukam technika i programisty w jednym kolego (kogoś kto potrafi robić pluginy jak i zająć się serwerem). Bądź samego programisty który napisze mi plugin na zlecenie. Jak sam napisałeś nie potrafisz pisać pluginów tylko możesz wgrać lepsze (podejrzewam że z internetu) i poprawiać jakieś błędy a i nie zignorowałem Cię, tylko napisałem że jeśli nie umiesz pisać pluginów to lipa.

Opublikowano

ten kolega chce jakies super wykokszone CORE i nie jakis kguilds edytowany, i to za jakies 35zl.

w core: autorskie gildie, case, toolsy, drop itd.

nie warto nawet pisac do tej osoby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...