Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska gildia

elvis9301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma nic ciekawego z nowych tytułów wiec pogral bym w stara dobra Tere, pytanie czy jest jakas fajna PL gildia gdzie graja ludzie? Jesli tak to info. Killian żyje? Chodzi mi glownie o pvp. Nowa postac valyria jest znow tak op jak wszystko co wyszlo? Jak ze slayerem w tej chwili? I czy jak pobralem gre stream to nie moge wejsc na jakies stare konto zwykle???

Opublikowano

Slayer najbiedniejsza postać aktualnie, dobra do afczenia.

Co do gildii to masz... Dark gate i Turbo Grzybki na Killianie.

Pvp umarło śmiercią naturalną... 2 lata temu?

Valkiria OP, ale tylko w dobrych rękach.

Opublikowano

No to ty pvp jestem nistety zniechecony. Glownie dla mnie takie gry powinny sie opierac na rywalizacji miedzy graczami a nie mobami. Dzieki za odpowiedz :)

Opublikowano

Jak szukasz czegoś z naciskiem na pvp to polecam Black Deserta, jeżeli nie chcesz kupować to istnieje prywatny serwer GamezBD.

Opublikowano

Szczerze to mam Black desert gralem z tydzien jak premiera byla. I przestalem, nie mam az tak duzo czasu zeby siedziec 5 godzin dziennie :( a slyszalem zeby cos osiagnac tam to trzeba duzo czasu poswiecic i jakies pety za PLN kupowac. Chyba ze tak nie jest to bym moze wrocil do tego. Mialy wejsc w tym roku gry rozne to nic nie ma... jakis Bless widzialem Dragons Dogma i kilka innych gier, nawet Mu legend nie ma. TERE bardzo dobrze wspominam i jak dla mnie to super gierka byla. Kilka rzeczy bylo wkurwiajacych jak same female klasy, troche nuda na 65 i op kazda nowa klasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...