Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy Lewy przejdzie to Realu?

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, zauważyłem, że na różnych portalach się pojawiają informacje, że niby ma przejść ale nigdy nie podają dokładnej daty.

Opublikowano
46 minut temu, kakar642 napisał:

Tak jak w temacie, zauważyłem, że na różnych portalach się pojawiają informacje, że niby ma przejść ale nigdy nie podają dokładnej daty.

Przecież to clickbaity. Wystarczy jakaś plotka, że ktoś gdzieś przechodzi i natychmiast piszą o tym na 50 stronach, ludzie w to wchodzą, jest dużo wejść, kasa z reklam się zgadza. Oczywiście w większości przypadków jest to tylko plotka, a nie realna informacja.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

lewy kłóci się z włodarzami bayernu i puscili plotę, że w zimowym okiernku ma iść do realu (jebłem śmiechem) 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano
2 godziny temu, 9Jarek9 napisał:

Przecież to clickbaity. Wystarczy jakaś plotka, że ktoś gdzieś przechodzi i natychmiast piszą o tym na 50 stronach, ludzie w to wchodzą, jest dużo wejść, kasa z reklam się zgadza. Oczywiście w większości przypadków jest to tylko plotka, a nie realna informacja.

Dzięki, temat można zamknąć.

Opublikowano
Dnia 15.09.2017 o 18:53, Matias23 napisał:

Nie przejdzie, bo jest już za stary

Lewy jeszcze z 2-3 lata ma przed sobą dobrej, sprawnej gry. Polityka Realu opiera się teraz właśnie na ściąganiu młodych i również uważam, że nie przejdzie. 

Do tego trzeba dodać, że Benzema przedłużył kontrakt do 2020 roku, więc po co im kolejny ST ? Lewy przespał swój czas. W Bayernie ma pewną 11nastkę, a w Realu, co bymiał? No, na bank pewnego składu by nie miał.

Oczywiście, szaleje plotka w necie, że Lewandowski uczy się hiszpańskiego, to i pewnie do Realu pójdzie, ale ja jakoś w to nie wierzę.

Co jak, co powinien gdzieś przejść, nawet do City, bo w tym Bayernie, to jak tak patrzę nie zbyt dobrze się dzieje. Do tego te spiny z Robbenem.

Ogólnie wszystko pokaże przyszłość.

9368_gold.png

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...