Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOL[7.x] Bot of Legends - Cracked VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam żeby ten crack działał na koncie trzeba wykupić suba na tej stronie? Jeśli tak czy w tym cracku będą wszystkie paid skrypty z bola scrackowane? Z góry dziękuję za pomoc

ots.png
Opublikowano

tak odchodząc od tematu BOL to jedyny słuszny wybór. Wersja Free praktycznie niczym się nie różni od VIP poza 7 dniami oczekiwania po update. No i oczywoście niektórzy tworzą skrypty tylko dla VIP userów.

Programowałem dla l#, elobuddy, gos, teraz czas na bol i musze powiedzieć że bol ma taki sam potencjał jak l# (chodzi mi o core). Elobuddy (no już nie ma, może później coś ulepszyli nie grałem przez ostatnie msc), GOS Internal odpadają na starcie z powodu beznadziejnego core. Jeśli ktoś nie wie o czym pisze to niech mi wierzy na słowo, te różnice to np. szybsza reakcja (atak, ruch, użycie innego spella) po użyciu spella - czasem wręcz postać stoi w miejscu ponad sekunde w plat+ ad/apcarry został by zmieciony w sekunde, na linii przegrał by każdą wymianę co się równa przegraną linią. Do tego zbugowane onpath - tzn. często program nie czytał nowego kliknięcia przeciwnika (choć może trafić się utracony pakiet, wina internetu) i prediction odpadało na starcie bo użyje spella w całkowicie złym kierunku, może być prediction z kosmosu - ale jeśli core sucks to programista skryptów nic nie zrobi, nie da się zaprogramować z poziomu API jakie nam oferuje platforma tego co zepsute w CORE. Nie zauważyłem takich problemów w bolu, wszystko działa ekspresowo jak za dawnych czasów l#.

GOS External na xerathu daje rade - ale znowu fala banów więc ta platforma całkowicie w moich oczach upadła.

Jeśli chodzi o wersje free to najlepiej pobrać gotową paczkę od c3il (aktualizowane ciągle ostatnio 2017-07-27) https://forum.botoflegends.com/topic/503-bol-studio-release/

W Nebelwolfi orbwalker zauważyłem ten sam problem co w EB orbwalker, tzn. przy last hicie czy lanclear często przestaje atakować. Dodając timery i booleany (w skrypcie elobuddy) udało mi poprawić last hitowanie z ~60/10min do ~110/10min, sprawdzałem w takich samych warunkach. Zawsze jak im coś poprawiłem to od razu dawali to do core i last hity widocznie się od tamtego czasu poprawiły oczywiście nic mi nie mówiąc - i oczywiście tak to zrobili że mój skrypt stawał się powolnyyy i tylko ludzie mi płakali że coś się zepsuło w moim skrypcie bo nie działa jak dawniej. Dali ograniczenia do metod z API z których korzystałem noi wszystko poszło się... To samo orbwalker, miałem idealne kite, w każdej grze 20 killi vayne czy tristana - i znowu od tego czasu znowu zepsuli API a naprawili po stronie core nic mi nie mówiąc zepsuli mi skrypt przez co musiałem przenieść się na znienawidzony eb orbwalker. To były jakieś dzieci z autyzmem ci admini EB, zamiast działać dla developerów robiąc dobrze działające, szybkie API to je niszczyli, robiąc dla siebie monopol - nie wiem może nie chcieli płacić developerom tylko wszystko DO SIEBIE... Jakby to Nebelwolfiemu udało się naprawić to można śmiało robić 200 farmy w < 20minut i dochodzić do diamond. Kod zabezpieczył a ja wiele dni/tygodni musiałbym się głowić żeby napisać od zera.

Opublikowano

prosze uważac na ta strone league.mc-cs.poferuja Crackowane  platformy  skryptow takich jak BOL , aimtec,ddos

podczas zalatwiania formalnosci support i administracja sa bardzo mili i bardzo rozmowni .... do czasu zaplaty

Odnosnie mnie 
po zakonczeniu transakcji Paysafecard 50PLN  administracja i support napisali ze do 24H bedzie sub aktywowany i bedzie mozna korzystac z ich crackowanej platformy
po 24H  napisalem do ponownie do Administracji ze pieniadze znikly z paysafe card a suba jak nie bylo tak niema i oczywiscie bez odzewu  przestali odpisywac i olewka totalna

ale gdy napisalem do administracji tej platformy  league.mc-cs.pl
ze Juz wyslalem Email do Paysafecard community ze zostalem okradziony ze wykorzystalem z 100PLN tylko 50PLN  i ze Paysafecard community poda doladny IP i Miasto z tkorego drugie  50 pln wplynelo Dostalem  na ta strone auto bana prosze o unikanie tych oszustow   ...... przepraszam za literowke jestem troche wkurrw....

zeby zaraz nie bylo nie domówien odnosnie ze wale kit i tylko oczerniam strone 

Aimtec crack / 705334943

Odebrane
x

profile_mask2.png

League Crack[/size]
Hello, Price is 10 EUR Payments bitcoin or steam wallet card.
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
paysafecard
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

League Crack[/size]
What paysafecard country?
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
Poland country paysafecard
12 wrz (1 dzień temu)
profile_mask2.png

League Crack[/size]
Okay, what you have amount in PLN?
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png
Belek Belkowski[/size]
100 zl
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
10 E = 50 zl and i have paysafe card =100 zl so what i must to do take half a...
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
and other question how long if i pay i must to wait ?? for sub??
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png
League Crack[/size]
After pay, send me your username on forum. Yeah 10 eur = 50 PLN I can 50 PLN ...
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif

profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
i dont know about steam card if you want i can send you code for 50 PLN so gi...
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png
League Crack[/size]
Okay.
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
so this is a pin for 50 PLN paysafecard pin 0665932************* and my username ...
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif
profile_mask2.png

League Crack[/size]
Ok i will check, access will be max in 24 hours.
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif

Belek Belkowski[/size]
i hope so 3.png
12 wrz (1 dzień temu)
cleardot.gif

profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
hi i check paysafe cod and you used this pin where is my subsciption ??? for ...
12:45 (22 godziny temu)
cleardot.gif

profile_mask2.png

Belek Belkowski[/size]
hi 22 h ago i buy sub i check paysafe card money is gone and i still dont hav...

• Creative zmienił(a) tytuł na [BOL[7.x] Bot of Legends - Cracked VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...