Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takim serwerze?

dutseek

Serwer  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto zrobić taki?

• Tak
      0
    • Nie
    • tak, ale zmienić pare rzeczy (opisz w komentarzu)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o serwerze EasyHC (ew. medium), bez ograniczeń (jedyne ogarniczenia to limit koxów i oczywiście antycheat ;)). Można wszystko, bugować się, knock normalnie z enchantów, punch, tnt, nether, bez paczki, poty (koxy też, bez strengtha) i beacony z szkieletów? Było by zainteresowanie?

A i zapomniałem, na wersje 1.7.X-1.8.X

Opublikowano

nie ma takiego czegoś jak "easyhc"

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Co sądzicie o takim serwerze?
Opublikowano
21 godzin temu, Aides napisał:

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oryginalny pomysł HAHAHA

Nie, nie byłoby.

Mówisz o oryginalności, a sam masz serwer z mało oryginalnym trybem i żaden plugin nie jest autorski.

Twoje pluginy z 1 trybu:

https://gyazo.com/3d4129e8cb3ff06c1ce4d99ea4a6357d

Twoje pluginy z drugiego trybu:

essentials, AAC, crazycrates, crazyenchantments, auctionhouse, arconix, world edit, essentials, citizens, deluxemenus, maxbans, pex

Twoje pluginy z lobby:

https://gyazo.com/551901c71266f19c3456585318c765e9

"XXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Opublikowano
19 minut temu, dutseek napisał:

Mówisz o oryginalności, a sam masz serwer z mało oryginalnym trybem i żaden plugin nie jest autorski.

Twoje pluginy z 1 trybu:

https://gyazo.com/3d4129e8cb3ff06c1ce4d99ea4a6357d

Twoje pluginy z drugiego trybu:

essentials, AAC, crazycrates, crazyenchantments, auctionhouse, arconix, world edit, essentials, citizens, deluxemenus, maxbans, pex

Twoje pluginy z lobby:

https://gyazo.com/551901c71266f19c3456585318c765e9

"XXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

FreeBuild nie jest mój, jedynie go sponsoruję ;)

Na lobby trzy pluginy płatne ok. 20 ejro

Co do drugiego trybu to mniej więcej zgadłeś :)

Nie posiadam autorskich pluginów bo nie umiem pisać więc je kupuje. Przynajmniej to co jest mi potrzebne czyli posiadam 8 pluginów płatnych z tego jeden za 10 ejro lub więcej ;)

Tryb jest oryginalny, jeden z pierwszych. Aktualnie jest ich pięć.

Co do twojego gówno serwera, co na nim będzie? Gówno-pandory? A może FunnyGuilds?

Wyraziłem swoją opinie, na tym serwerze nikt nie będzie grał bo nic nowego nie oferuje dodatkowo wersja sprzed 4 lat o ile się nie mylę. 

A zapomniałem, bardziej jest oryginalniejszy tryb EasyHc niż drop z rud + królestwa, które są rzadkie na całym majnekraftowym komuniti 

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano
1 godzinę temu, Aides napisał:

FreeBuild nie jest mój, jedynie go sponsoruję ;)

Na lobby trzy pluginy płatne ok. 20 ejro

Co do drugiego trybu to mniej więcej zgadłeś :)

Nie posiadam autorskich pluginów bo nie umiem pisać więc je kupuje. Przynajmniej to co jest mi potrzebne czyli posiadam 8 pluginów płatnych z tego jeden za 10 ejro lub więcej ;)

Tryb jest oryginalny, jeden z pierwszych. Aktualnie jest ich pięć.

Co do twojego gówno serwera, co na nim będzie? Gówno-pandory? A może FunnyGuilds?

Wyraziłem swoją opinie, na tym serwerze nikt nie będzie grał bo nic nowego nie oferuje dodatkowo wersja sprzed 4 lat o ile się nie mylę. 

A zapomniałem, bardziej jest oryginalniejszy tryb EasyHc niż drop z rud + królestwa, które są rzadkie na całym majnekraftowym komuniti 

"Wyraziłem swoją opinie, na tym serwerze nikt nie będzie grał bo nic nowego nie oferuje dodatkowo wersja sprzed 4 lat o ile się nie mylę. "

Bo ty troszkę nie rozumiesz na jakiej zasadzie ten serwery byłby inny, poza tym 1.7 jest jedyną słuszną wersją pod pvp i chyba każdy to wie.

"Co do twojego gówno serwera, co na nim będzie? Gówno-pandory? A może FunnyGuilds?"

XD, oczywiście, funnyguilds, essentials, pex i jakiś zleakowany core ;)

Rzadkie i chyba mało lubiane jak masz 20 osób na serwerze ;)

Opublikowano

Ja na pewno nie zagram, precz z easyhc ;) Takich serwerów jest setki jak nie tysiące. Moim zdaniem bez sensu.

ps. Może gdyby 1.12 albo coś takiego mhm? iksde

banner.jpg

Opublikowano
Dnia 11.09.2017 o 19:18, dutseek napisał:

"Wyraziłem swoją opinie, na tym serwerze nikt nie będzie grał bo nic nowego nie oferuje dodatkowo wersja sprzed 4 lat o ile się nie mylę. "

Bo ty troszkę nie rozumiesz na jakiej zasadzie ten serwery byłby inny, poza tym 1.7 jest jedyną słuszną wersją pod pvp i chyba każdy to wie.

"Co do twojego gówno serwera, co na nim będzie? Gówno-pandory? A może FunnyGuilds?"

XD, oczywiście, funnyguilds, essentials, pex i jakiś zleakowany core ;)

Rzadkie i chyba mało lubiane jak masz 20 osób na serwerze ;)

Wystarczy poczytać strone na fejsbukach a się dowiesz dlaczego tam mało gra ;)

Wcześniejsza edycja stałe 60/60 + w lobby 10 osób próbujące wejść.

Aha, lepsze 20 osób niż zero :D

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Ja bym se pograł ale szkoda że paczki by nie było ale zamiast easyhc to lepszy taki mediumhc z diaxami np. 0.5 % i obs wgl nie dropi tylko z obsydniarki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...