Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

regedit i brak backupa, popsułem coś z plikami

appealingbae

Pytanie

Opublikowano

cześć

niedawno obejrzałem jakiś poradnik, dokładniej jak przenieść program files, users etc. na drugi dysk. Zapomniałem zrobić backupa, a w regeditcie zamiast ustawić na X: wszystko ustawiłem na D:. Problem jest taki że po restarcie ani:

no i właśnie, z regeditem mógłbym to wszystko odkręcić, a czy jest możliwość żeby go odpalić? Co prawda ten komputer mam od miesiąca, więc ważnych rzeczy nie mam ale nie chciałbym robić formata dysku. Próbowałem nawet niedawno za pomocą repair mode wyczyścić ustawienia windowsa i wszystkie pliki poza windowsem, ale wyskakiwał błąd i nie wprowadzono żadnych zmian.

Za pomoc z odpaleniem regedita będę mega wdzięczny. Żeby nie było, próbowałem to robić z tym poradnikiem https://www.youtube.com/watch?v=C-Z_Eh71CGw

dodam też że przeniosłem userów w regeditcie na d: i nie mogę nic robić jako administrator xD

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywróć poprzednie położenia plików.  

W ostateczności instalka systemu od nowa.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...