Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura - niesprawne przyciski

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem niedawno klawiaturę GIGABYTE FORCE K7. Jak ją podłączam wszystko działa, podświetlenie, klawisze oprócz czterech. Są to:

3,e,d,c  Zdziwiłem się, że tak wszystkie pod sobą tym bardziej, że nie mam pomysłu co sie mogło stać,a  po rozkręceniu nie widać zadnych zmian. Czy ktos wie czemu tak może być?

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, GhaosH napisał:

Witam. Znalazłem niedawno klawiaturę GIGABYTE FORCE K7. Jak ją podłączam wszystko działa, podświetlenie, klawisze oprócz czterech. Są to:

3,e,d,c  Zdziwiłem się, że tak wszystkie pod sobą tym bardziej, że nie mam pomysłu co sie mogło stać,a  po rozkręceniu nie widać zadnych zmian. Czy ktos wie czemu tak może być?

każdy producent ma swój styl budowy klawiatury, poczynając od rozłożenia pinów i jak one przechodzą wzdłuż klawiszy. Nie mam dużej wiedzy na ten temat, ale przeszukując internet natknąłem się na takie informacje. czekam na odpowiedź z twojej strony co myślisz. :96_ok_hand:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...