Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 1600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję nowego telefonu. Wymagam w miarę dobrej baterii i aparatu. Myślałem nad honorem 8 lub a5 2017. Budżet około 1500/1600zł. Chciałbym telefon kupić w Polsce jakoś nie jestem przekonany do zamawiania np. Xiaomi z Chin.

Opublikowano

Właśnie myślałem nad przerzuceniem się z androida na iosa tylko jakiego ip do 2200? Iphone 6s 32gb będzie ok? I jak długo będzie on miał wsparcie?

Opublikowano

A używane mogą być?

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

refresh

Dnia 16.09.2017 o 12:26, miszkurkam napisał:

A używane mogą być?

Myślę właśnie nad używanym ip7. Warto? Na co zwracać uwagę przy kupnie używanych ip?

Opublikowano

Czy ma jakies blokady, skad pochodzi, w sensie zeby to nie byl takis refribushed, no i reszta jak przy zwyklym telefonie, ogolnie na iphone 7 nie mozna narzekac, moze znajda sie teleofny z lepszym aparatem, glosnikiem czy bateria, ale system sprawia duzo. Tu nie chodzi o wyglad interfejsu, ale o to jak dziala i sie nie buguje, zwlaszcza powiadomienia, wszystko po prostu dziala. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano
Dnia 16.10.2017 o 21:29, konmos99 napisał:

A wyrobilbym sie z s7 do 1500 w jakims legit sklepie?

Nie. Ewentualnie używany, a jak za taką cenę ktoś chcę sprzedać taki telefon to albo : jest zepsuty, albo sprzedawca oszukuje z tym że go posiada.

Telefon do 2200 zł? Odradzam iPhone. Za taką cenę masz dobrego Huawei'a p10, Honor 9, a no i z Samsungów to A5.

Opublikowano

za 1,5 moge ci zaoferowac od siebie xiaomi mi5s prime najwyzsza werjsa 128gb pamieci, dual sim, 4gb ramu, soniczny czytnik linii papilarnych  ogolnie zajebisty telefon

Opublikowano
Dnia 19.10.2017 o 21:42, Nicole. napisał:

Nie. Ewentualnie używany, a jak za taką cenę ktoś chcę sprzedać taki telefon to albo : jest zepsuty, albo sprzedawca oszukuje z tym że go posiada.

Telefon do 2200 zł? Odradzam iPhone. Za taką cenę masz dobrego Huawei'a p10, Honor 9, a no i z Samsungów to A5.

ehhh, polecanie galaxy a5... juz nie nawet nie odnoszac sie do reszt tej wypowiedzi ehhh

Autorze, jesli chcesz miec pewniaczka to bralbym galaxy s7 z amazona.de, nowy galaxy s7 32gb 1600zl~

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Za 1500 zł wciąż można kupić tak jak wspomniałeś na początku świetny Honor 8, lub 100 zł drożej jest też Huawei P9.

Galaxy S7 to świetny telefon, ale do 1700 zł będzie baardzo ciężko znaleźć z dobrego źródła, raczej też nieprędko cena spadnie do  poziomu 1500 zł

Opublikowano

Fajny fajny, widzę że coraz bardziej wychodzisz poza budżet ;)

To dobry sprzęt, stawiany był obok S8, ceny ostatnio mocno spadły. Na plus na pewno ekran FullVision, aktywny czytnik linii, usb typu C, szeroki kąt aparatu. NIe posida niestety diody powiadomień, obudowa dosyć mocno się palcuje.

Rozmiar... niektórzy mówią że nie ma znaczenia :P To kwestia gustu, mimo dużej matrycy nie jest fizycznie taki duży, wymiary 148,90 x 71,90 x 7,90 m via mgsm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...