Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pickup na wybrane itemy na Ravie.

shopnr1m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam pickupa na wybrane itemy na ravie. To znaczy glownie o hematy chodzi. Na MH Od Cyca na wybrane itemy nie działa a nic innego nie moge znalezc. Probowalem usunac itemy z plikow. Ale nie moge wypakowac locale_pl. Pozdrawiam piateczka

Opublikowano
47 minut temu, shopnr1m napisał:

Cześć szukam pickupa na wybrane itemy na ravie. To znaczy glownie o hematy chodzi. Na MH Od Cyca na wybrane itemy nie działa a nic innego nie moge znalezc. Probowalem usunac itemy z plikow. Ale nie moge wypakowac locale_pl. Pozdrawiam piateczka

Kamer tam nie działa czasem?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Cytat

Kamer tam nie działa czasem?

Nie nie działa, próbowałem robiłem. Zrobisz sobie ip i porty ale sie nie zalogujesz bo Ravie wymaga 4 cyfrowego kodu którego do kamera nie wpiszesz :/ I ciągle pisze łączenie z serwerem. Tak w ogóle to próbuje bardziej poousuwać syf z m1 ten co dropi. Na kamerze chwila moment a tutaj nie wypakuje sobie item_proto. Nie wiem czy jest jakos zabezpieczony czy coś. W sumie tak sie zastanawiam czy w ogole jest sens stawiac bota do m1. Bo drop hematow jest prawie. Nie ma co porównywac do starej Ravii czy S2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...