Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjscie z platyny w miesiac

sky20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie do wyzszych lig czy grajac na poziomie platyny 1 mozna dojsc do diamentu w miesiac przed koniec sezonu? Oczywiscie wlasnymi silami. 

Opublikowano

A czemu nie? W platynie ludzie słabo grają laning phase, więc spróbuj to wykorzystać grając postaciami mocnymi w early np. Darius.

Jeśli masz problemy z wyjściem to spróbuj zagrać jakąś postacią hypercarry. W moim przypadku był to Yasuo.

Opublikowano

Oczywiście, że jest to możliwe. Mi osobiście wbicie z P5 do D5 zajęło dokładnie 13 dni, może akurat mi się poszczęściło. Życzę powodzenia :D

Opublikowano

Trochę głupie pytanie. Wszystko zależy od tego jak grasz, oraz ile masz zamiar dziennie zrobić meczy. Ja na nowym koncie nie mając większości swoich mainów, opierając się jedynie na dwóch postaciach w niecałe 10 dni wbiłem diament5 - nie jest to jakaś wyśmienita liga, większość graczy na tej dywizji to osoby, które SAME już wyżej nie wejdą.
Osobiście polecam grać duo (niekoniecznie na tej samej linii) z jakąś osobą, która wie jak "klikać".

maybenow.png

Opublikowano

No , tylko tutaj jest pewien problem bo nie gram juz jak kiedys calymi dniami. Doszla mi praca , dziewczyna i tez spotykam sie za znajomymi . No ale liczac ze te 5 meczy moga zagram dziennie.

Dla kogos kto juz byl w diamencie moze nie , ale ja tam nigdy nie bylem jeszcze :) Dlatego celuje w diament narazie nie wyzej.

Opublikowano

@Up

5 meczy dziennie to całkiem sporo, a raczej nie tak mało.

Osobiście grając 2 gry dziennie doszedłem z p1 do d5 w tydzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...