Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot, a automatyczny ban - Metin2.pl

Zdzisio0038

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Zdzisio0038 napisał:

Witam, czy nadal jest to jak po ponad 2 godzinach siedzenia na fishbocie dostaje sie bana z automatu? Jak nie to po ilu teraz automat banuje?

Kiedykolwiek tak było?

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na FishBot, a automatyczny ban - Metin2.pl
Opublikowano
Przed chwilą, Ups... napisał:

Kiedykolwiek tak było?

Kiedyś na m2bobie informowało, że fishbot aktywny dłużej niż 2 godziny będzie skutkował banem. Czyli teraz nawet konta na fishbocie po 10h nie dostają bana?

Opublikowano
2 minuty temu, Zdzisio0038 napisał:

Kiedyś na m2bobie informowało, że fishbot aktywny dłużej niż 2 godziny będzie skutkował banem. Czyli teraz nawet konta na fishbocie po 10h nie dostają bana?

Wiesz co, nie będę się spierał, ale niejednokrotnie od początku tego roku do eventu z tym łowieniem skrzynek z puzzlami leciałem na fishbocie dłużej niż 10/12h i konto mam aktywne do teraz.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ups... napisał:

Kiedykolwiek tak było?

Poniekąd tak, ile razy odpalałem fishbota to po 2-3 godzinach dostawałem bana, pytałem sie ludzi czy GM sprawdzał to nie, każdy aktywny "rybak" nie dosatwał PW od administracji z zapytaniem (witam, sprawdzam aktywność, jesteś czy banować za fiszbota?).

Jest szansa, iż może być takie coś. Nie wiem, czy to GM czy automat, ale coś może być na rzeczy. Pewnie system jak wykryje, że stoisz w miejscu i tylko rzucasz wędkę i jak wyciągniesz to od razu na nowo zarzucasz to daje bana. :makka:

Opublikowano

tak dostaje się bany z automatu, ja zazwyczaj dostawałem po 10/11 h bocenia gdy konto było offline. Nawet gdy pisałem o ub to pisali, że zbanował mnie system.

Opublikowano

Może to faktycznie kwestia tego, że konto pozostaje w bezruchu. Możliwe, że jest jest ustalony jakiś czas 2, 4, 6 godzin - nie wiem, po którym "nieruchoma" postać łowiąca ryby dostaje bana. Ja łowiąc po 12h jednak momentami się ruszałem, choćby po robaka do rybaka. Jednak niezależnie kto i co Ci tutaj napisze, zawsze jest jakaś szansa na bana.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Ja kiedys stałem od rana do wieczora i dostałem bana za fb, miałem akurat wtedy otwarte okno gry, gm do mnie nic nie pisał, nikogo w poblizu nie było, gm nie zamieniał sie w zadne moby lub przesuwał mnie. Po prostu wylogowało mnie i tyle. Stanie w miejscu na fb przez kilka h moze skutkowac banem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...