Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jedzenie do szkoły

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem co robicie sobie do jedzenia do pracy / szkoły?  Potrzebuje pomysłów bo kanapki sa juz z lekka przejedzone. Zalezy mi zeby to bylo cos szybkiego co mozna zrobić rano / wieczorem.

Projekt upadł.

Opublikowano
1 godzinę temu, JJ4U™ napisał:

Czołem co robicie sobie do jedzenia do pracy / szkoły?  Potrzebuje pomysłów bo kanapki sa juz z lekka przejedzone. Zalezy mi zeby to bylo cos szybkiego co mozna zrobić rano / wieczorem.

Kwestia na jakie priorytety stawiasz w swoim organizmie, może pożywne albo wręcz przeciwnie zapychające?

Każdego dnia jadam 3 kanapki z czego 1 jajko na kanapkę przypada oraz pod spód tych jajek jest kiełbasa chuda, brzmi niedorzecznie? - otóż tak się składa, ze moja lodówka jest zapchana jajkami, przeważnie kupuje po 40-50 jajek by nie latać co chwilę do sklepu. 

Druga opcja mało zdrowa:

Kanapka z kremem czekoladowo-oczechowym ewentualnie makaron z sosem śmietankowym oraz z kawałkami kurczaka - dodając kurczaka dajesz swojemu organizmowi przydatne proteiny, których potrzebuje. 

czekam na odpowiedź, co sądzisz. 

Opublikowano
3 godziny temu, Astern napisał:

Kwestia na jakie priorytety stawiasz w swoim organizmie, może pożywne albo wręcz przeciwnie zapychające?

Każdego dnia jadam 3 kanapki z czego 1 jajko na kanapkę przypada oraz pod spód tych jajek jest kiełbasa chuda, brzmi niedorzecznie? - otóż tak się składa, ze moja lodówka jest zapchana jajkami, przeważnie kupuje po 40-50 jajek by nie latać co chwilę do sklepu. 

Druga opcja mało zdrowa:

Kanapka z kremem czekoladowo-oczechowym ewentualnie makaron z sosem śmietankowym oraz z kawałkami kurczaka - dodając kurczaka dajesz swojemu organizmowi przydatne proteiny, których potrzebuje. 

czekam na odpowiedź, co sądzisz. 

Makaron, dobre dobre. Można coś pomyśleć. Tak jak pisałem kanapki już są z lekka przejedzone tak więdz szukam jakiś pożywnych sałatek / przekąsek 

Projekt upadł.

Opublikowano
1 godzinę temu, happi napisał:

wyjdz se po kebsa na dlugiej i problem z glowy??

nigdzie w pobliżu nie ma poza tym przejadł mi się 

22 minuty temu, Valze napisał:

Rosół w słoiku po niedzieli 

idź być pajacem gdzie indziej plz 

Projekt upadł.

Opublikowano

oj gościu:ja lubie jajecznice na zimno
racuchy z jablek
kasza z roznym rodzajem miesa (dzis np mam zwykly schab) i do tego sos ostry chinski zeby sucho nie bylo
leczo
naleśniki
mleko z płatkami 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 6.09.2017 o 22:48, JJ4U™ napisał:

nigdzie w pobliżu nie ma poza tym przejadł mi się 

idź być pajacem gdzie indziej plz 

ale rosol to ty kurwa szanuj kolego

Opublikowano

Też się podpinam, ale żeby nie było, że nabijam posty: bagieta, masło i ser LUB ciemne pieczywo, pomidor, ser <- z tego aktualnie korzystam, co prawda kanapki, ale nie takie typowe. Co jeszcze? Makaron, nie chodzi mi o sznurówki a o taki szerszy, no i oczywiście do tego jakieś chińskie przyprawy, robisz to obojętnie jak, nawet na patelni, z obojętnie jaką, aby były chińskie smaki, po prostu w każdym wypadku smakuje przynajmniej OK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...