Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainowanie lini

TheOddOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, TheOddOne napisał:

Z mainowania supporta jaka linie polecicie bardziej top czy adc

nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie, pytasz o to czy jest jakiś dobry champion pod supporta na linie top czy adc? - jeśli nie wyjaśnij o co pytasz.

Opublikowano

Sprecyzuj swoje pytanie bo nie jesteśmy w stanie Ci na nie udzielić odpowiedzi, nie dodawaj chaotycznie tematów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok ok wiec chodzi o to ze mainowalem suporta spory czas no ale co na silverze ciezko wygralem 10 pod rzad i potem nagle bum all lose i chce zmienic mainowana linie tylko nie wiem jaka lubie grac darkiem na topie i wgl mi sie przyjemnie no ale po ostatnkej grze jinx 17/9 ponad 300 farmy i s latwiutko wpita no i powiem ze no tez w miare ok mi sie adc gralo no ale chce mainowac jedna linie

Opublikowano
20 minut temu, TheOddOne napisał:

Ok ok wiec chodzi o to ze mainowalem suporta spory czas no ale co na silverze ciezko wygralem 10 pod rzad i potem nagle bum all lose i chce zmienic mainowana linie tylko nie wiem jaka lubie grac darkiem na topie i wgl mi sie przyjemnie no ale po ostatnkej grze jinx 17/9 ponad 300 farmy i s latwiutko wpita no i powiem ze no tez w miare ok mi sie adc gralo no ale chce mainowac jedna linie

Kiedyś grałem w lola około 4 lat, zaczynałem od końcówki 2 sezonu i skończyłem przed 5 sezonem, teraz nawet nie wiem jaki jest sezon w lolu, ale nie jest to istotne. Przestałem grać z kilku powodów, między innymi że gra działała na mnie źle - długa historia, rozpisał bym ale nie jest to główny nurt tego tematu.

Otóż tak się składa gdy zaczynałem swoją przygodę w meczach rankingowych, głównie koncentrowałem się na dolnej linii co nie oznacza oczywiście, że nie grałem na innych liniach. Był mid, top wszystkie linie były przyzwoicie grane przez moją osobę, ale nie jest to istotne. Skupiałem się bardziej na pomaganiu mojej drużynie by mogli się czegoś nauczyć bo przeważnie były sytuacje takie, że ktoś nie wie jak powinien się zachować w określonej sytuacji, dlatego postanowiłem że ja wezmę tą rolę za nich by nie musieli się martwić o szczegóły, bo wiadomo że diabeł tkwi w nich. - konkluzja?

Support oraz adc sporadycznie jeżeli sytuacja tego wymagała! 

Wniosek następujący: wybierz taką postać, która da tobie poczucie że jest w grze że możesz coś zmienić dla dobra ogółu swojego lub innych! ze świadomością lub nawet jej brakiem.

powodzenia synu (żartobliwy ton głosu, grzecznościowy) :1295_raised_hands_tone1:

Opublikowano

Polecam ci zostać na supporcie. Mało osób chce grać na tej pozycji, a moim zdaniem jest to najważniejsza pozycja. 

ADC to ważna pozycja w grze,  twoim zadaniem jest "dbanie o niego". 

Wiem, że nie jet to łatwe. Nie zawsze trafisz na osobę, z którą dobrze się współpracuje.

Na koniec powiem ci, że jest mało ludzi chcących grać na tej pozycji, a jeszcze mniej jest bardzo dobrych, potrafiących carry'ować swoją drużyne właśnie grając supportem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...