Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące postawienia serwera SAMP

MrMateuszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, przechodząc od razu do rzeczy, mam problem z postawieniem servera SAMP, przepatrzyłem dużo poradników i wszstko wygląda tak samo.

- już na samym początku miałem z tym problem bo sam downloader na głównej stronie sampa nie działa (SA-MP 0.3.7-R2 Windows Server) / ale pobrałem go z innej strony.

- poźniej każdy poradnik radził abym pozmieniał niektóre rzeczy w notatniku "server.cfg" wszystko zrobilem (identycznie)

- odpaliłem server-samp / nastepnie sampa wpisałem w wyszukiwanie server (:7777) i wyskoczył server - wchodzę...

- connecting to (ip) // the server didnt respond - retrying

może wydawać się to głupie ale nawet pobrałem hamachi żeby sprawdzić czy jesli połącze się to coś pomoże...

proszę nie odpisywac w stylu - sprawdz połączenie internetowe / albo sprawdz czy masz wszystkie dobre pliki w paczce / jak mówiłem wszstko co mogłem sprawdziłem i jestem juz bezsilny..\

wszystkie foldery

z góry

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

ss5.png

ss6.png

ss7.png

ss8.png

ss9.png

ss10.png

Opublikowano

@MrMateuszPL Wejdź w panel sterowania->zapora systemu windows->ustawienia zaawansowane->reguły przychodzące->nowa reguła->program i nacisnij dalej->podaj ścieżke samp-server.exe->zezwalaj na połączenie i dalej->nazwa np samp i to samo zrób w regułach wychodzących.Otwórz cfg i w gamemode0 wpisz grandlarc 1 i zapisz.Uruchom plik serwerowy i gdy już sie załaduje wejdź na serwer i jeśli dalej nie da się połączyć wejdź folder gdzie masz ten serwer i przeslij plik server-log.txt.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
  • miszkurkam zmienił(a) tytuł na Pytania dotyczące postawienia serwera SAMP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...