Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć pupila..

rauser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj musialem pożegnać się z moim pieskiem z którym było mi spędzić 14 lat, od małego.

Nie wiem jak sobie z tym poradzić, czuje puste, nic nie moge zrobić. Nie widze go już, nie ma tej radości w domu, czuje się jak śmieć.

Do tego niedługo szkoła, nie wiem jak sobie z tym poradze, czułem się bezrady musieliśmy go uśpić. ponieważ strasznie się męczył.

Przezywał ktoś coś w podobie, macie rady jak przetrwać ten okres załamania i rozpaczy? Bardzo bym prosił o wypowiedź..

Opublikowano
2 godziny temu, Howker_ napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dla jednego śmieszne dla drugiego nie. 

top:

Sam musiałem pochować mojego psiaka po 6 latach (niestety ktoś go przytruł) straszna lipa. Pocieszyłem się chomikiem który jest całkiem spoko zwierzątkiem. Momentami idzie się pośmiaćjak sie spierdoli z klatki albo napcha se żarcia. Nie jest wymagającym zwierzęciem i lubi się bawić także jak ktoś lubi takie małe włochate kulki to spoko są. 

Projekt upadł.

Opublikowano

ja bym kolego proponował kupić nowego psa, myślę że po jakimś czasie zapomnisz o śmierci tego i będziesz kolejnego darzył równie wielką miłością ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
13 godzin temu, JJ4U™ napisał:

Dla jednego śmieszne dla drugiego nie. 

top:

Sam musiałem pochować mojego psiaka po 6 latach (niestety ktoś go przytruł) straszna lipa. Pocieszyłem się chomikiem który jest całkiem spoko zwierzątkiem. Momentami idzie się pośmiaćjak sie spierdoli z klatki albo napcha se żarcia. Nie jest wymagającym zwierzęciem i lubi się bawić także jak ktoś lubi takie małe włochate kulki to spoko są. 

Po jakim czasie kupiłeś chomika, nie wiem - nie umiem się pogodzić że jakiś kleszcz zabił mojego psa przez Babeszjoze. To straszne, czuje taką puste i bezradność..

Opublikowano

Dwa tygodnie temu też mi zdechł pies prawdopodobnie na zawał przykro było przez pierwsze 2-3 dni potem już o nim zbytnio nie myślałem musisz się trzymać pamiętaj zawsze można mieć kolejnego zwierzaka jak mówią wyżej

No cóż wyrazy współczucia 

Opublikowano
4 godziny temu, Lukora napisał:

Dwa tygodnie temu też mi zdechł pies prawdopodobnie na zawał przykro było przez pierwsze 2-3 dni potem już o nim zbytnio nie myślałem musisz się trzymać pamiętaj zawsze można mieć kolejnego zwierzaka jak mówią wyżej

No cóż wyrazy współczucia 

Planujesz wziąć nowego psiaka, czy nie jesteś w stanie bo nigdy nie będzie taki jak ten który zmarł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...