Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzy ping - dobry internet

Teodor`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem z CS'em że gdy gram mecz mam ping czasem nawet tysiąc ale tylko w CS bo gdy robię pomiary za pomocą przeglądarki to mój ping wynosi 35 max 50. I tutaj nasuwa się pytanie, czym może być to spowodowane. Mam dobry komputer, działam na Windows 10 i nie posiadam jakichś anty wirusów poza tym Windows Defender. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ? Dodam że zgłaszałem sprawę już do dostawcy ( Orange) to mi powiedzieli " A czy ma pan w umowie że ping ma wynosić własnie tyle?" Tak wiec tutaj nie da się rozmawiać z tymi ludźmi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć, możliwe że masz takiego pecha i znajduje ci dalsze serwery, jak pingi wyglądają w innych grach?, Może akurat pobierają ci się aktualizacje z windowsa?, w ustawieniach gry zmieniałeś łącze na nieograniczone i maks ping 60/70 ?

76561198375594763.png

Opublikowano

Jedyne inne gry w jakie gram to metin tam nie mam żadnych lagów itp. aktualizacje robią sie gdy wyłaczam komputer a w ustawieniach nic nie zmieniałem. 

Opublikowano

przyzwyczajaj się, to orange, ja mam tak już chyba z rok (od podpisania umowy), nie ma dnia bez skoków do 500 pingu, ale przynajmniej już nie mam po 3-4k

znajomy ma tak samo, nawet częściej, bo u niego ping skacze z 5-10 razy na mecz

tenor.gif

Opublikowano

czyli generalnie nie robić sobie nadziei ze bedzie lepiej? 

Tak wgl z czego internet będzie najlepszy do CS,a ? 

Opublikowano

No zależy gdzie mieszkasz, bo nie wiadomo co tam do Ciebie dochodzi. Możesz wypisać nam orientacyjnie, jakich dostawców potencjalnie byś wybrał. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...