Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę programistą/pomocnikiem oraz pomoge w rozwoju serwera

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie będę dużo się rozpisywał ale napiszę najważniejsze informacje. Zostanę programistą dla serwera który chce stworzyć fajną społeczność nie tylko na tym teamspeak'u ale taki co również chciałby mieć aktywność na swojej stronie oraz mieć fajne funkcje. Od razu zaznaczę że nie interesują mnie serwery które mają po 10-15 osób maks chyba że serwer będzie miał finanse na dobre rozreklamowanie go. Nie chcę krótko mówiąc poświęcić swojego czasu na nic. Mogę zrobić wszelkie statystyki serwera np, ile godzin ktoś przesiedział itp.. wszystko prawie co zapragniesz ;) Najlepszym przykładem co jestem w stanie zrobić jest serwer eqipa.pl (oczywiście nie ja go robiłem, jestem tam zwykłym użytkownikiem) ale pokazuje on wszystko co chcę napisać. Posiadałem kiedyś własny serwer który liczył grubo ponad 100 osób online ale nie chciało mi się tego wszystkiego prowadzić i ogarniać. To teraz czego oczekuje? Oczywiście byłbym wdzięczny z jakiegoś wynagrodzenia finansowego ale nie oczekuję tego tak bardzo i nie zależy mi na kasie tak bardzo. Dużego Szacunku wobec mnie oraz ogarniętej i przyjaznej administracji. Jeśli miałbym również współpracować chciałbym umieścić gdzieś moje credits za wykonanie pracy. Wiem, dziwne za darmo takie rzeczy nie? SZOK! programowaniem i kodowaniem zajmuję się od wielu lat hobbistycznie ale miałem teraz grubo ponad pół roku przerwy i chcę znów coś porobić :)

Jestem zdecydowanie pełnoletni oraz ogarnięty, można mi również zaufać ale zaufania bez niczego nie można zdobyć więc.. ciężka praca będzie czekać. Nie wiem co więcej mogę osobie napisać..

Kontakt: TYLKO PRYWATNA WIADOMOŚĆ NA FORUM! Gwarantuje że odpisze bardzo szybko ;)

Mam nadzieje że teraz spełniam punk 10 regulaminu;)

Opublikowano
Cytat

10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie dane kontaktowe, informacje o sobie, zakresie współpracy itd. 

@CoderX

Dodaj informacje, masz 24 godziny. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...