Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer ChestPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym waszej rady ponieważ jestem w trakcie tworzenia serwera ChestPvP i mam pytanie czy byście grali, na serwerze będa napewno drużyny(Gildie) za zebrane itemki na mapie, z graczy będziecie mieli 20% szans na wydropienie główki i z tej główki będziecie mogli losować potki. Mapa będzie bardzo duża, mamy bardzo dobrego Technika i budowniczego, na serwerze będzie paczka antycheat prawdopodobnie naszego autorstwa więc będzie serwer czysty od cheaterów. Jeżeli macie jakieś pomysły co możemy zmienić/dodać nowego to prosiłbym o komentarz bo naprawde zależy nam na graczach i chcemy stworzyć jak najlepszy serwer, ponieważ brakuje takich serwerów ChestPvP.

EDIT: Wymyśliłem, że na serwerze będzie /questy, będzie to polegało na tym że po wpisaniu komendy wybierasz quest na swój poziom. Gdy wybierzesz już questa wyskoczy ci informacja że masz odnależć na mapie villagera np. Plomienny Strażnik, gdy do niego podejdziecie klikacie na niego prawym i dostajecie questa, że quest przyjęty i macie do zabicia 15 graczy i z każdego macie przynieść Plomienną różdżke.

Cieszyłbym się jakbyście się wypowiedzieli czy ten pomysł jest dobry, bo chce stworzyć jak najlepszy serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...