Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postarać się wygrać?

AIlfa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich odwiedzający ten głupi temat ;D

Znajduje się aktualnie w s1 i pytanie brzmi... jak wyccarować gierkę 1 v5? xD 

Na około 50 gierek 35 razy to nikogo nie obrażając nie zbyt dobry team.

Chciałbym podkreślić, iż nie jestem jakoś super skillowym graczem, ale jakoś zawsze tą platynke ileś wbijałem, a teraz o dziwo ugrzązłem i nie mogę wyjść. Bardzo się staram i nic nie piszę oprócz krótkich porad co do meczu lub jakiś ss. 

Jakieś porady od osób, które bardziej zajmują się boostingiem jakimś większym lub mniejszym by się przydały ;/ Oni nie wiedzą jak kończyć gier kiedy wygrywają, często wychodzą z gier. Jest to strasznie irytujące jak nie można wyjść z tak niskiej rangi. Głównie zajmuję się midem statystyki nic nie świadczą, ale na 10 meczy około kda; 23/5/12.

Trafiają mi się bardzo często mecze nie wiem czy to ma jakąś nazwę, ale wszyscy sojusznicy nic nie robią, nawet z killami nie wiadomo jak byś ich nie nafeedował na roamach, zabijasz ok. 3 oni nic nie zrobią jesteś sam.

Gram assasynami najczęściej lub jakimiś łatwo snowballującymi się postaciami staram się zrobić szybko first blooda spushować i jakiś roam. Lekkie zirytowanie mam, ale super forum i użytkownicy może ktoś coś podpowie heh ;D

Dziękuje wszystkim z góry za piękne odpowiedzi, które pomogą mi wyjść z tego :(

Opublikowano

Nie wiem czy to Ci się przyda, ale coś podpowiem.

1. Staraj się stawiać wardy tak aby wiedzieć gdzie znajduje się enemy jungler.

2. Spróbuj zagrać postaciami pod teamfighty.

3. Pisz przy każdej udanej akcji gj, pomaga na psychice.

4. Jeśli drużyna nie wie co robić to jej pinguj do skutku.

Powodzenia w wbijaniu dywizji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...