Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałem napisać recenzję gry Overwatch!

Najpierw może rankedy. Czyli najgorsze w Overwatchu :D. Jeśli chcecie zagrać online to tylko w premade'dzie inaczej: trolle, mecze 5v6 lub ktoś jest afk i tak jest zawsze :). To jest magia rankedów w Overwatchu. Jeśli chodzi o postacie wychodzą nawet często. Grafika jest też dobra ja nie mam zbyt dobrego komputera a raczej LAPTOPA i działa na średnio-wysokich. Jest opcja tworzenia swoich gier i modyfikowania ich: prędkość pocisków, grawitacja itp. Możemy tam zagrać w różne inne tryby, które znajdziemy w "salonie gier". Rankedy trwały po 3 miesiące ale zaczął się 6 sezon, który trwa 2 miesiące na czas jakiś testów. Wygrać jakikolwiek mecz na niższych rangach jest cudem a to, że ktoś zmieni postać jak go ładnie o to prosimy jest magią. Komunikacja tam jest dobra ale tylko na rangach platyna i wyższych. Jeśli chodzi o rangi takie jak bronz, srebro czy złoto użycie chatu normalnego nie głosowego jest naprawdę czymś wielkim na tych rangach. Podsumowując: Rankedy w tej grze są do niczego i każdy się skarżył na forum Overwatcha, że są trolle afk'erzy itp. Plusem jest chyba to, że jak już znajdziecie kogoś do grania to możecie coś wygrać i gra jest wtedy zabawą a nie męczarnią grając solo. Grafikę też bym dał na plus. Community nie jest za bardzo toksyczne ze względu chyba na to, że chat właśnie na niektórych rangach nie istnieje przynajmniej jest lepiej niż w CS:GO lub League of Legends :)

• Aive zmienił(a) tytuł na Recenzja - Overwatch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...