Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zeph - Technik IPB & Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykonam fora na silniku IPB 3.4.x

Oferuję między innymi:

• Instalacja forum oraz pełne tłumaczenie
  • Odpowiednia konfiguracja
  • Instalacja modyfikacji, spolszczenie ich oraz mała edycja
  • Tworzenie rang i odpowiednich permisji
  • Lekkie edytowanie szablonów (html i css)
  • Odpowiednie zabezpieczenia
  • Przenoszenie forum na nowy serwer
  • Wiele wiele więcej

Metin2

Oferuję między innymi:

• Instalacja maszyny, porty, user i baza mysql
  • Instalacja kodu źródłowego i wprowadzanie modyfikacji jak sklepy offline czy limity
  • Dodawanie modelów do klienta
  • Modyfikowanie klienta, jak więcej stron ekwipunku itp
  • Wiele wiele więcej

Co do Metin2 to nie podejmuję stałej współpracy.

Kontakt na PW albo GG: 52971690

Tak przy okazji, mam gotowe pliki na sprzedaż, więcej w sygnaturce.

Opublikowano

Czyli prawdę mówiąc oferujesz się jako pośrednik pomiędzy devami, do technika takiej osobie daleko.

Nie polecam ze względu na umiejętności, wystarczy sprawdzić zawartość i tematy, które kolega tworzy.

Co do IPB nie wiem, ale z tego co widzę po temacie, twoje umiejętności wyglądają bardzo podobnie jak w przypadku metina.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
15 godzin temu, Ups... napisał:

Czyli prawdę mówiąc oferujesz się jako pośrednik pomiędzy devami, do technika takiej osobie daleko.

Nie polecam ze względu na umiejętności, wystarczy sprawdzić zawartość i tematy, które kolega tworzy.

Co do IPB nie wiem, ale z tego co widzę po temacie, twoje umiejętności wyglądają bardzo podobnie jak w przypadku metina.

Wnioskujesz, że jeżeli mam problem i piszę z tym do ludzi, to już nic nie potrafię? Najczęściej mam problem z drobnostkami, ale taki już jestem :D

Z Metinem mam styczność jakiś rok z przerwami, a tak na poważnie z source to zacząłem jakiś czas temu.

Co do IPB to nie wiesz, ponieważ fora jakie robiłem to głównie do cs'a, ale szanuję Twoje zdanie ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Zeph napisał:

Wnioskujesz, że jeżeli mam problem i piszę z tym do ludzi, to już nic nie potrafię? Najczęściej mam problem z drobnostkami, ale taki już jestem :D

Z Metinem mam styczność jakiś rok z przerwami, a tak na poważnie z source to zacząłem jakiś czas temu.

Co do IPB to nie wiesz, ponieważ fora jakie robiłem to głównie do cs'a, ale szanuję Twoje zdanie ;)

Nie. Wnioskuje to po typach problemów, o których piszesz/o które pytasz. Tworzenie tematów z problemami jest okej, ale oferowanie swoich usług za $ robiąc tak podstawowe błędy już nie jest okej. Sam sobie odpowiedz, czy ten nie cały rok z sourcem wystarczył Ci do sprzedaży swoich umiejętności masowo.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Ups... napisał:

Nie. Wnioskuje to po typach problemów, o których piszesz/o które pytasz. Tworzenie tematów z problemami jest okej, ale oferowanie swoich usług za $ robiąc tak podstawowe błędy już nie jest okej. Sam sobie odpowiedz, czy ten nie cały rok z sourcem wystarczył Ci do sprzedaży swoich umiejętności masowo.

Nie muszę umieć nie wiadomo co aby oferować swoje usługi.

Według mnie, umiem wystarczająco dużo aby np. zadowolić, lub pomóc osobie która zaczyna przygodę z tworzeniem serwera, bo takie osoby już do mnie pisały.

Opublikowano
1 godzinę temu, Zeph napisał:

Nie muszę umieć nie wiadomo co aby oferować swoje usługi.

Według mnie, umiem wystarczająco dużo aby np. zadowolić, lub pomóc osobie która zaczyna przygodę z tworzeniem serwera, bo takie osoby już do mnie pisały.

Prawda, nie musisz.

Jednak jakiej jakości będą te usługi, jeśli w zleceniach będziesz popełniał tak proste i podstawowe błędy?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
36 minut temu, Ups... napisał:

Prawda, nie musisz.

Jednak jakiej jakości będą te usługi, jeśli w zleceniach będziesz popełniał tak proste i podstawowe błędy?

Z każdym dniem popełniam ich coraz mniej ;)

Opublikowano
11 minut temu, Zeph napisał:

Z każdym dniem popełniam ich coraz mniej ;)

To przyjdź z tym tematem jak przestaniesz je w ogóle popełniać...

Zlot kabareciarzy jakiś czy po prostu to mpc pierdolneło już na samo dno?

Jak chcesz coś proponować to rzeczy które nie opierają się na poradnikach,

a dużo podstaw do samego source nie znajdziesz w sieci...

Opublikowano
12 godzin temu, TonyBletek napisał:

To przyjdź z tym tematem jak przestaniesz je w ogóle popełniać...

Zlot kabareciarzy jakiś czy po prostu to mpc pierdolneło już na samo dno?

Jak chcesz coś proponować to rzeczy które nie opierają się na poradnikach,

a dużo podstaw do samego source nie znajdziesz w sieci...

Myślę, że będę ten temat odświeżał jeszcze przez dłuższy czas ;)

Przy okazji refresh.

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...