Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na jednym kluczu?

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poda mi ktos wskazowki, jak pomnozyc 1 klucz? Nie chce wydawac realnej kasy. Wiadomo, ze wymiany, ale jak to robic.

Na kosach to jest grubszy temat, bo trzeba troche tych kluczy miec, a ja zaczynam z 1 kluczem.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano
46 minut temu, NotFrozeN napisał:

Nie wiem jaki sens jest robić coś z 1 klucza, zajełoby ci to całe życie chyba.

Idź do pracy, zarób - kup klucze i wtedy coś rób.

Ludzie sie wymieniaja skiny za 85% ceny, ale to chodzi tylko o drogie itemy, czy te tansze rowniez? Jak tak, to moze cos sie uda wyhandlowac.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Tak uda Ci się wyhandlować , ale jak kolega napisał wyżej zajmie Ci to całe życie. Skoro zadajesz takie pytania to oznacza , że się na tym nie znasz więc tym bardziej . Lepiej wpłać na ruletkę i obstaw wszystko na jakiś kolor. To jedyna opcja jaka widzę dla Ciebie.

Opublikowano

Z jednym kluczem będzie ciężko cokolwiek zrobić. Możesz otworzyć skrzynkę tym kluczem, bo zawsze jest szansa na coś lepszego. Tradować tym się nie sensu, bo osoby posiadające tanie skiny nie dadzą Ci na tym zarobić. Czyli pozostaje Ci ruletka, jackpot lub po prostu otworzenie skrzynki.

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Jak zarobić na jednym kluczu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...