Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora Odam Serwer

LoveGTR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam serwer średnio 250 osób z lineacja na net-speak.pl szukam sponsora który będzie opiekował się serwerem i opłaci go na dłuższy okres więcej informacji pw 

Jestem Adrian mam 22 lata nie mam czasu na zajmowanie się serwer i z tej właśnie przyczyny szukam sponsora lub ewentualnie sprzedam serwer. 

Kontakt pw na forum 

Opublikowano
Cytat

10. Użytkownik ma obowiązek umieścić w temacie dane kontaktowe, informacje o sobie, zakresie współpracy itd. 

@LoveGTR

Dodaj informacje, masz 24 godziny. 

Opublikowano

Okey kilka osób do mnie pisało odnośnie zakupu serwera powiem tak nie chcę go sprzedawać założyłem go 3 lata temu 3 tygodnie temu zdiagnozowali mi białaczkę jednak możliwe że jeszcze trochę pożyje szukam osoby która opłaci mi serwer na rok zostanie właścicielem akceptując 3 członków administracji którzy w niej zostali, sprawa wygląda następująco nie to że mnie nie stać na opłatę serwera tylko na tą chwile mam dużo ważniejsze wydatki,  do serwera czuję sentyment chciałbym znaleźć sponsora który opłaci serwer na dłuższy okres i pozwoli mu się rozwijać, nie obiecuję mu cudów na wierzbie, mogę tylko zapewnić że serwer będzie się cały czas rozwijał.  Nie szukam sponsora który zostanie odsunięty jak mi się polepszy dochodząc zostanie on na dobre i na złe.  Nie nalegam też żeby opłacił akurat mój serwer oczekuję od niego serwera na net-speku opłaconego na rok koszt takiego serwera to około 500 zł. Więcej nie jestem wstanie napisać jak by ktoś miał jakieś pytania zapraszam pw lub ts-best.pl

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...