Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy zamknięte, koniec skryptowania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, Riocik postraszył sądem, i się zesrali. Definitywny koniec skrypterki w Lidze? Co sądzicie?
Stare dobre czasy z sezonu 3-4, gdy 3/4 challengera na EUNE to byli skrypterzy raczej nie wrócą :D

EloBuddy is shutting down

We are very sorry that we can no longer offer our products and we understand that you may be concerned about this result.

After more than 2 years of operation and many talks later with Riot Games to both pursue our right to operate and our customer's right to play League of Legends as they chose, we did not prevail in the suit and have been ordered to cease our operations.

A special shoutout goes to the following persons:

Hellsing, for creating EloBuddy with me, believing in it, and made it to what it is now

Adam, for inventing the name, and teaching me almost everything about Reverse Engineering

Stefsot/Helios, for being a part of EloBuddy since day one who spent countless hours and many sleepless nights on this project for almost no personal gain

Tony, for being the super admin I was always looking for, you are an insane worker, and I hope you learned many new things

JokerArt, for being my right hand on almost every project, no more words required

iCreative, although you left very harsh and unfriendly, I still want to thank you for all the legal trouble you took on you, and for all the bug reporting on new patches. You kept me motivated, when I wasn't.

DnK, I never understand why you developed for EB, and I am sorry I left you hanging. You were one of the most skilled developers of EB, and it was always a pleasure for me to chat with you.

DnK/Sebby/Gero, for all the testing, bug reporting on the core and so on. Sebby, I wish your family all the best, and I hope we stay in contact. Thanks for the Teemo Painting.

Yuuki, most posts (?), with EB since the beginning. You just deserve to be here, although I think you never took this project serious.

P.S.: I will be active on other projects that do not involve Riot Games.

You will be able to use EloBuddy until patch 7.17 ends. After that point, EloBuddy is no longer updated. The Discord server and GitHub will remain up.

Best wishes,
finndev

Btw. Sebby co dalej z tobą? Spierdalasz na Aimteca, czy do normalnej roboty? xDDDDDD

Opublikowano

Jak nie ten to inny, ludzie.. Wy na prawdę wierzycie że boty się skończą? Jak dla mnie rozchodzą się jak świeże bułeczki; Nie myślicie więc raczej że skoro zamykają piekarnię to nie otworzą innej?

maszynka do zarabiania hajsu, więc..

Opublikowano

Taa, jak świeże bułeczki to z 3 lata temu moze, teraz to skrypterka sie widzi raz na 50 gier moze, kiedyś w co piątej taki obvious skuwiel na Cassio albo Vayne. Nic dziwnego jak masz 2-3 tygodnie leci permik, a te patałachy nie potrafią zabezpieczyć swoich programów.

Opublikowano
3 godziny temu, KarbonekPL napisał:

Nie chodzi mi o zamknięcie,chodzi mi że czas żebym kupił tam Suba.

Po co masz tam kupowac suba jak ta platforma nie dziala od ~~pol roku

Opublikowano
8 godzin temu, FurMand napisał:

Taa, jak świeże bułeczki to z 3 lata temu moze, teraz to skrypterka sie widzi raz na 50 gier moze, kiedyś w co piątej taki obvious skuwiel na Cassio albo Vayne. Nic dziwnego jak masz 2-3 tygodnie leci permik, a te patałachy nie potrafią zabezpieczyć swoich programów.

Może i faktycznie masz rację; nie gram w te zło od właśnie 3ch lat.

Czasami na skrypcie się poszło właśnie Cassiopeią, a ta potrafiła w 10 minucie meczu wbić pentakill jak się pajace zebrali w pięciu żeby mnie pobić na samym początku 5vs1 = win me xD A team say: "Fcku" "gj" itd ale w sumie nie grałem dla wygranej, ale dla rozrywki, browarek i przy tym kupa śmiechu z graczy których się trollowało. :D Jakoś pół roku temu chciałem sprawdzić, wszedłem na stronkę tych pseudo hakerów, pobrałem sobie listę "cracked accounts list" i kupiłem na nich Cassio, ale suki z riotu znerfili ją tragicznie, więc dziś do niczego się nie nadaje. Zrobiłem więc build cassio pod ADC i "strzelałem" skillami, nawet kryty szły :lol: - Ta gra powinna się zwać: "League of Spinacze" ileż w tej grze jest chorych i upośledzonych, co jak nie umieją grać co obwiniają cały team cały team przeciwny, wyzywają ich matki albo popełniają samobójstwa z powodu przegranego rankeda z promocją Gold up Platyna. - Jestem doświadczonym graczem, grałem w gry takie jak wot, wow, wszystkie gry IG, GF, metinów to było setki i chmara.. W metinie prywatnym społeczność bywa gówniana, ale takiej społeczności jak w League of Legends, nie znalazłbyś chyba w samym piekle. Chore, chore psychicznie.. Dlatego mimo że skilla miałem, lepiej było odejść i wam też polecam zrobić to co polecają niektórzy "wspaniali gracze league of legends" : "Please bro, uninstall lol" lol to troll i świat trolli od których się w główce pie[][] Niech ten cały riot połamią, dobiorą się do sklepu, czitują i kradną. Bo nie skrypterzy niszczą tą grę a flamerzy i idioci którzy banują za nic, a jak ktoś nazwie twoją zmarłą matkę "kurwą" i że ją "pierdoli" ty go zgłaszasz a on dalej sobie gra i nawet warna nie ma. SĄ LEPSZE GRY, lepsza taka mobile legends na androida gdzie czat jest ukryty dzięki czemu głąby nawet nie wiedzą że można na nim pisać ^^:sex:

Opublikowano
Dnia 31.08.2017 o 17:16, KarbonekPL napisał:

Nie chodzi mi o zamknięcie,chodzi mi że czas żebym kupił tam Suba.

stracisz hajs... ekipa od l++ sie juz dawno rozleciala i nikt nie robi aktualizacji od dluzszego czasu

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano
10 godzin temu, Mateusz# napisał:

stracisz hajs... ekipa od l++ sie juz dawno rozleciala i nikt nie robi aktualizacji od dluzszego czasu

A to teraz nie ma nic za free z wyjątkiem bola?

Projekt upadł.

Opublikowano
1 godzinę temu, JJ4U™ napisał:

A to teraz nie ma nic za free z wyjątkiem bola?

1. Scripter's rift (scriptersrift.gg)

Są w fazie open beta testów czyli każdy ma dostęp do haxów. 

Top: Akali, Irelia, Wukong, Renekton
Jgl: Amumu, Shyvana, Hecarim, XinZhao
Mid: Cassiopeia, Katarina, Brand, Diana, Kassadin
Adc: Twitch, Ashe, Vayne, Caitlyn, KogMaw
Sup: Blitzcrank, Annie, Sona

To są bohaterowie do których dostępne są skrypty na tej platformie.

2. GamingOnSteroids/GoS (gamingonsteroids.com)

Ja tam GoSa nawet lubię chociaż dużo osób śmieje się z tej platformy.

Największym plusem jest to, że skrypty nawet sprzed kilku lat działają dalej + GoS dostaje bardzo szybko aktualizacje. Ludzie od EloBuddy mówili, że bana łapią co aktualizacje. Ja gram długi czas i bana dalej nie ma.

Opublikowano
3 godziny temu, Mateusz# napisał:

Największym plusem jest to, że skrypty nawet sprzed kilku lat działają dalej + GoS dostaje bardzo szybko aktualizacje. Ludzie od EloBuddy mówili, że bana łapią co aktualizacje. Ja gram długi czas i bana dalej nie ma.

Pamietam że troche miałem spadki fps przy korzystaniu z GoSa nwm czm.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano
49 minut temu, KarbonekPL napisał:

Pamietam że troche miałem spadki fps przy korzystaniu z GoSa nwm czm.

Dużo osób ma lagi na GoSie przez DAC:R (orbwalker). Polecam Platywalk. :)

Opublikowano
9 godzin temu, Mateusz# napisał:

A wg Ciebie który lepszy? 

Projekt upadł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...