Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLACEMENTY - granie dziś, duo partnera, porady

Kystan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję duo partnera, która posiada konto na EUNE z 30lvl, ale nie rozegrał tam swoich pierwszych meczów rankingowych. Mainuje głównie ADC lub TOP'a, chciałbym wbić co najmniej silvera I, a mega obawiam się gry solo. Wszystkie 10 gier chciałbym rozegrać jak najwcześniej, fajnie gdyby udało się zrobić to dziś. Może byłby ktoś w stanie pomóc mi w uzyskaniu jak najlepszej, adekwatnej dywizji dla mnie? 

Jeśli nikt się nie zgłosi, będę również wdzięczny za wszelkie porady jakie mógłbym zastosować już na rankedach. Dziękuje i liczę na odpowiedź pod tematem, pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Jeżeli chcesz wyciapciać 10-0 to najlepiej brać twitcha i iść adc, nie feedujesz, nie greedujesz przez early, po towerze roamujesz. W late szukasz okazji żeby wbić się na plecy i podczas TF'a wyskoczyć od tyłu zabijając enemy adc i później kończąc resztę. 

Jak jesteś totalnym kozakiem to nawet mając 4 braindeadów to jeżeli się dobrze będziesz pozycjonował to mięso armatnie w postaci 4 teammate'ów Ci da możliwość spokojnego ciapciania wrogów w potyczkach jak i TF'ach. Miałem podobną grę, w late zrobiłem złą decyzję - chciałem być greedy, a jak ja zdechłem, to zdechli wszyscy.

Powodzenia w plejsmentach, ja dobijam powoli 30 na euw i będę robić plejsmenty najprawdopodobniej eliską :D.

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...