Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam Ludzi!

Kamper444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem graczem Counter Strike od ponad 8 lat. Zawsze był czas zeby sobie pyknąć od najmłodszych lat. Obecnie gram w CS:GO lecz co jakiś czas mam chęci wrócenia do klasyka. Z sentymentem powracają mi wspomnienia z lat 2008-2010 gdzie grało się na pełnych serwerach, nie na jakichś cod modach lub only dd2, lecz szukalo się czegoś nowego w stylu map. Do dziś wspominam to wszystko, bo jednak tego klimatu już nie ma - przy grubym monitorze, białej klawiaturze na ps2 oraz rozmowach na gadugadu...

Aż się łezka kręci, szukam więc ludzi którzy też mają takie pragnienie, chodzi mi szczególnie o to aby pograć jakimiś większymi grupami na starych mapach typu de_piranesi cs_siege de_cheateu de_prodigy de_survivor cs_474.

Nie mysle o spotkaniu fizycznym tylko o wspolnej grze i stworzeniu świetniej atmosfery z ludzmi starszego pokolenia zeby sobie troche pograć.

Moj steam: http://steamcommunity.com/id/supertre

email: [email protected]

Myślę ze znajdzie się przynajmniej 10 osób,

pozdrawiam !tre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...